Trendmagazin

Eladó Pharrell Williams lakása

A rapper 2007-ben vette a lakást 12,5 millióért

2013.01.20 | Munkatársunktól

A híres rapper és producer árulja a Miami üzleti negyedében található Bristol- toronyban lévő 40. emeleti otthonát. Pharrell Williams 16,8 millió dollárt kér a 844 m2-es, háromszintes, 360 fokos körpanorámás lakásért, mely igen jól fel van szerelve: 5 hálószoba, 6 fürdőszoba, egy moziszoba és egy medence is megtalálható benne. Az egész lakást körbefutó teraszokról és a hatalmas üvegablakokból lenyűgöző látvány tárul elénk az Atlanti-óceánra és a Biscayne-öbölre. A medence is az egyik teraszon kapott helyet, félig befedve az épületbe.


Milyen is lehet úgy élni a 40. emeleten, hogy a szobákból az óceánt és az eget látod? Ahogy Williams mondta: „Olyan, mintha egy érdekes gömbakváriumban élnél, csak senki nem lát be hozzád, pont úgy, mint a limo sötétített ablakai mögé.”

Bennfentesek azt mondják, hogy Williams Miami kéglije egy nagyon impozáns cipőkkel és egyéb ritkaságokkal megpakolt művészeti gyűjteménynek is otthont ad, és gyakran használja a penthouse-t dizájner bútorkollekciójának bemutatóterméül.

A rapper 2007-ben vette a lakást 12,5 millióért és dacolva a válsággal és az ingatlanhelyzettel, 34%- kal többért szeretné eladni. Vajon sikerül neki?