Trendmagazin

Elismerés a Porsche Design számára

Szabadidős cipőik világszínvonalúak

2012.05.18 | Nagy Anna

A Porsche Design jól kezdte a 2012-es évet, hiszen januárban nyitott meg legnagyobb márkaüzlete New Yorkban, a West Broadway egyik előkelő épületében, ami azóta is egyre sikeresebben üzemel. Most pedig a vállalat sportrészlegét tüntették ki a Plus X Awardon: a Porsche Design Sport lett 2012 leginnovatívabb brandje.


A díj odaítélését komoly munka előzte meg, a Plus X Award száznál is több szakértővel és újságíróval dolgozott a győztes megtalálása érdekében. Közleményük szerint a Porsche Design Sport tökéletesen ötvözi a professzionális előállítást a 21. századi dizájnnal. A vállalat az Adidassal együttműködve alkotta meg azt a háromféle cipőt, amiért ez a kitüntetés járt. A Bounce S3, a Gym Easy Trainer és a Tubular Bounce egyaránt a legfelsőbb minőséget képviselik, melyek a modern gyártási technológiákat a harmonikus és egyedi kinézettel párosítva jöttek létre.


A Porsche Design Sport díjnyertes cipői a hivatalos Porsche Design és az Adidas Concept üzletekben, továbbá számtalan prémium üzlethálózat kínálatában is elérhetők.