Trendmagazin

Elstartolt a divatdömping!

Indulnak a 2013-as kampányok

2013.03.27 | Boskovics Bianka

Magazinunk évek óta figyelemmel kíséri, és megosztja Olvasóközönségével az évről évre új színeket felvonultató divatkampányok legjelentősebb képviselőit. Idén sincs ez másképp, kiemelkedően színvonalas remekekkel nézhet szembe a nagyvilág. Ahogy a reprezentáció, úgy a szavazati lehetőség is nagy hagyománynak örvend nálunk, tehát egereket a szavazógombra, vigyázz, kész, rajt!

Benetton

 


[szavazas=1342711]


Ahogy megszokhattuk, a márka egyszeriben színes, életvidám, mégis praktikus. Egyszerű, hétköznapi életben is viselhető darabok a középpontban, minden letisztult és érthető. Ennek ellenére cseppet sem unalmas! Kirobbanó, mégis ízléses anyagokkal tesz utánozhatatlanná egy-egy átlagos viselet. A fotós személyében Giulio Rustichellit tisztelhetjük.

Gucci

 


[szavazas=1342712]


Gucci idén is hozza a formáját. Nőies, nem túlzó, kellemesen harmonikus. Ez portfóliójuk megjelenítésében sem szorul háttérbe. A kivitelezés elsősorban a két topmodell, Anja Rubik és Karmen Pedaru, valamint a két fotográfus, Mert Alas és Marcus Piggott munkájának gyümölcse.

Versace

 


[szavazas=1342713]


2013 a misztikum, az erő és az emberi fizikum éve. Versacénél legalábbis bizonyosan. Kampányfotóikról - amelyek a színpaletta mélyebb, komorabb árnyalatait vonultatják fel – macskaidomú modellek pózolnak, szinte „ugrásra készen”. Soraikban Kate Mosst is fellelhetjük.

Stella McCartney

 


[szavazas=1342714]


Stella modellként a bájos Natalia Vodianovát kérte fel. Fotográfusként a korábban említett, széles spektrumú Mert Alas és Marcus Piggott alkotott. Közreműködésükkel meglehetősen rendhagyó képek készültek, amelyeken nagy szerepet kapott egy modern krémszín fotel, egy vastagkeretes napszemüveg és egy lyukakkal díszített egészruha is.

Chanel

 


[szavazas=1342715]


Chanel továbbra is a legdecensebb ízléssel megáldottaknak, és a legkarcsúbbaknak kedvez. Formái egyenes szabásvonalúak, finomak. A fekete mellett jelentős a tiszta, élénk kék és vörös, csakhogy a kontrasztoknak kedvezzenek, az elmaradhatatlan kockamintával egyetemben. Fotói készítésekor Karl Lagerfeld állt a lencse túloldalán, művei rendet, szabályosságot sugároznak.

Longchamp

 


[szavazas=1342716]


Kampányuk dinamikus, kicsattanó, sugárzik róla az életöröm. Olyan nőket mutatnak be, akik kozmopoliták, lendületesek, állandóan mozgásban vannak, így megcélozva napjaink jellegzetes hölgytípusát. Liisa Winkler és Coco Rocha pózoltak a kamerának, a mögött pedig Max Vadukul kattogtatott.

Tommy Hilfiger

 


[szavazas=1342717]


Sportos és szemtelenül fiatalos. Röviden így lehetne bemutatni Tommy Hilfiger az évi kampányát. Hogy az érzést fokozza, Craig McDean gondtalan társaságból álló csoportfotókat készített, akik egytől egyig az USA zászlajának színeiben pózoltak. Összességében úgy hatnak az emberre, mint egy-egy felszabadító nyári fuvallat a szmogos levegőben.