Trendmagazin

Exkluzív lencsék a Porsche Designtól

A nyári napszemüvegrohamra készülnek

2012.04.04 | Nagy Anna

A nyári szezonra készül a Porsche Design – az egyre népszerűbb és több visszatérő vásárlóval rendelkező ruhamárka ugyanis továbbfejlesztette ikonikus napszemüveg-kollekcióját. A P'8478 kollekció a megjegyezhetetlen és marketinges szempontok szerint sem túl előnyös neve ellenére valódi legendának számít a márka életében, ugyanis ezek a modellek 1978 óta ugyanolyan dizájnnal hódítják meg a vásárlók szívét. A Porsche Design tervezői most úgy döntöttek, hogy az eddigi hat szín (barna, kék, ezüst, zöld, szürke és narancs) mellé további három árnyalatot elérhetővé tesznek.


A képeken látható három szín szerintük megidézi a nyár hangulatát és mindhárom változat uniszex, tehát női és férfi vásárlók is tetszés szerint választhatnak a kén (sárga), acélkék, vagy málna (piros) verzió között. A Porsche Design modern gyártási technológiájának köszönhetően a szemüvegkeretet akármelyik színnel életre kelthetjük, a kiválasztott lencsék könnyű beszerelésének hála.


Az új kollekció modelljei négyféle méretben lesznek elérhetők (S, M, L, XL) a hozzájuk tartozó lencsékkel együtt. A napszemüvegek a Porsche Design márkaüzletekben és a hivatalos webáruházukban is elérhetők, ám sajnos hazánkba jelenleg még nem szállítanak.