Trendmagazin

Farmerrel támad az Hublot új kollekciója

Ilyen még a svájci órák történetében nem fordult elő

2013.02.27 | Váradi Zoltán

Az Hublot ezúttal is meglepő ötlettel rukkolt elő: legújabb kollekciójuk a farmeranyagot hozza be a svájci luxusórák világába. Az elsőre igencsak meglepő ötlettel Jean-Claude Biver régi ismerőse, Tina Zegg állt elő, aki részt is vett az órák megtervezésében.


A Hublot Jeans kollekcióban megjelenő négy modell mindegyikéhez a prémium kategóriás farmergyártó, a Dsquared denim szolgáltatta a megfelelő alapanyagot, melyet az Hublot tervezői a kaucsukszíjra és – bármennyire különös is – a számlapra is ráhelyeztek. A kollekció három női Big Bang modellt tartalmaz melyek rozsdamentes acél és fehérarany verziókban lesznek megvásárolhatóak. A női vásárlók elcsábítása érdekében az acél verzió gyémántokkal is elérhető lesz, míg a fehérarany változat alapból baugette gyémántokkal jön.


Míg a férfiak számára az Hublot eddig nem túlságosan sikeres modellje, az Oceanographic némileg módosított változata, a 4000 Jeans nevet viselő órája lehet a megfelelő választás, mely 48-as méretével, fekete karbon tokkal és a mindezt megbolondító farmeranyaggal kétségtelenül érdekes hatást kelt. A bejelentett órákból típusonként mindössze 250 darab készül, értékesítésük Monacóban, Ausztriában és Svájcban indul el az idei nyár folyamán.