Trendmagazin

Fashion Night a Pink The Clubban!

A Sziget Rózsaszín Ékszere divatba borul egy éjszakára

2012.03.13 | Szabó Adrienn

Március 15-én, csütörtökön mindenkinek kötelező jelenése van a Pink The Clubban. Az r’n’b téliparadicsomát most nem csak a fergeteges és féktelen party hanem a divat világa is magáévá teszi egyéjszakára.


Az exkluzív ünnepi divatshow keretében megismerkedhettek a 2012-es londoni trendeknekmegfelelő hajkölteményekkel és sziporkázó sminkekkel. Az Allora szexi partyruhái és a ParcFermé sportosan elegáns termékei minden bizonnyal bekerülnek kedvenceitek közé. Aki eljön,megtekintheti a Sandy Bizsu legújabb, trendi, nyárias kiegészítőit. Az est második felében pedig, aSaxoo London kerül reflektorfénybe egy show keretében. Ez nem volna elég? Dobjuk fel az estétegy vadító koktéllal, vagy akár pezsdítsük fel a hangulatot a gyöngyöző pezsgő és a Vadhibiscusíncsiklandó duojával. Ez utóbbi ajánlatunk is a divat oltárán áldoz, hiszen nem csak gasztronómiai,hanem rendkívüli esztétikai élményt is nyújt.

Mindezek mellett értékes nyeremények szerencsésgazdái lehettek, ha részt vesztek a közösségi oldalakon hirdetett nyereményjátékainkban! Nemérdemes lemaradni! Gondoskodtunk a teljes outfitről, aki trendjeinkre épít, garantáltan átjut afacecontrollon is, mi maradt még? A legfontosabb, a rhyme and blues kellemes dallamait az estfolyamán DJ Fat és DJ Base fogja pörgetni a kristályokkal díszített pultból.


A hosszú hétvégének hála a Hajógyári Sziget több klubja megnyitja kapuit már egészen a szerdainaptól a nagyérdemű szórakozni vágyó közönség előtt, de garantáltan a Pink! The Club – FashionNight fog a legnagyobbat szólni mind közül! Egy biztos, garantáltan jobb elfoglaltság, mint egyzavargás, spontán összeverődő tüntetés közepén tombolni!

Ha azt kérdezem, március 15.-én csütörtökön hol a helyed, a válasz csak egy lehet: Pink The Club!