Trendmagazin

Itt a felfújható tengeri medence

Az 5*5 méteres medence 3 900 dolláros áron mindenféle színben kapható

2013.10.08 | Munkatársunktól

A szkeptikusok szerint a tenger pont úgy jó úszásra, ahogy van, pedig jobban belegondolva, mennyivel több szórakozást tud nyújtani, ha kordában tarthatjuk a vizet magunk körül.


Jelen szerkezet remek lehetőséget nyújt arra, hogy az olyan kellemetlen vízi élőlényektől, mint például a medúza, távol tarthassuk magunkat, miközben fürdőzünk a sós vízben. A könnyen kezelhető PVC anyag a felfújható kerettel egyáltalán nem nehéz, oldalához pedig bármilyen vízi-sportban használatos eszközt könnyedén hozzá lehet csatlakoztatni, miközben hozzásimul a jachtunk oldalához. A biztonság érdekében több lekötözési ponttal is ellátták a fejlesztők, és jár hozzá egy létra, továbbá a tartozékok között van még pumpa, használati utasítás, valamint a váratlan meghibásodáskor hasznos javítókészlet is.


Az 5*5 méteres medence 3 900 dolláros áron mindenféle színben kapható. Ha minden kiegészítőt megrendelünk hozzá, úgy mint: súlyok, csatlakozó gyűrűk, kapaszkodók, létra, javítófelszerelés, akkor viszont már 10 995 dollárig kúszik fel a teljes csomag ára.