Trendmagazin

Felkészültünk a tavaszra a Camponával

Campona Fashion Show 2012

2012.04.17 | Szabó Adrienn

Izgatottan várta mindenki a Campona nagyszabású divatshow-ját, mely március utolsó napján került megrendezésre a hatalmas bevásárlóközpontban. Megismerkedhettünk a legújabb trendekkel, kollekciókkal és a programok színvonalát még tovább emelő, ismert sztárvendégekkel is. A fashion modellek segítségével nyerhettünk bepillantást a szezon divattrendjébe, a színvonalasan bemutatott darabok ez úttal is belelopták magukat a szívünkbe.


A könnyed minőségi szórakoztatásról a show kezdetekor, - és annak végén - Király Viktor, Kállay-Saunders András és profi táncosaik gondoskodtak, valamint a Megasztár felfedezettje, a svéd Cheyenne Malmgren is szórakoztatta a közönséget hangjával, mindezt egy-egy 50 perces koncert keretén belül élvezhettük.


A fashion show a Campona tavaszi bringa és divatfesztiváljának keretén belül zajlott, erősítve azt a gondolatot, miszerint a kerékpározás mára sokkal több, mint szimpla sport, hiszen saját kultúrával rendelkező, fiatalokat és idősebbeket egyaránt vonzó, divathoz kapcsolódó, igazi urbánus „járműtrendről” beszélhetünk.


Az idei nyári hónapok előrejelzése szerint a slágerszínek saját ízlésünk függvényében lehetnek a halvány pasztelles, vagy akár az élénkebb, erősebb, neonos árnyalatok. A legdominánsabb színek, a korall, a türkiz, a citromsárga, a vörös, a narancs, a fukszia, a navy blue és a zöld különböző árnyalatai. A fashion show keretén belül megismerkedhettünk a Camaieu, a Tally Weijl, az Orsay, a Promod a Gas, és a Pimkie legújabb kollekciójával.


A cukorkaszínek visszaköszöntek a sportos öltözetekben is, ezt igazolta a Budmill és a Tommy Jeans öltözetek fergeteges színkavalkádja. A show látványos elemeként a Triumph és a J. Press kollekciók szolgáltak, amiből megtudhattuk, mi is az idei szezon fehérneműdivatja. A bemutatott kollekciók sorát a Mehrusa szalon elegáns, különleges megoldású menyasszonyi ruhái zárták.


A fergeteges shownak hála, mindenki kiválaszthatta a hozzá legközelebb álló darabokat bármely kategóriában és akár meg is vásárolhatta a Campona Bevásárlóközpontban.