Trendmagazin

Flyerz Magazin Születésnapi Party

Együtt ünnepeltük a Flyerz Magazinnal a Születésnapját

2012.04.12 | Szabó Adrienn

Programajánló cikkünkből már megtudhattátok, hogy a TrendMagazin is a Flyerz meghívott vendégeiközt szerepelt a hétvégén megrendezett nyolcadik születésnapi partyján. A tőlem megszokott módonnem bírtam ki, hogy ne legyek nyakig a dolgokban és ne lessek be egy kicsit a kulisszák mögé. Akövetkező cikkünkben megtudhatjátok, miről maradtatok le és mi vár Rátok jövőre is!

Fotóinkat Kiss Péter Attila készítette

Sürgés-forgás, minden négyzetméteren próbál egy-egy fellépő és az izgalom heve fűti be a Studioszínpadát. Van, aki lufikat köt csokorba, míg mások minden erejüket összeszedve koncentrálnaka koreográfiára. A szépségszalonban ez idő alatt készülnek a party sminkek és a legújabb londonitrendeknek megfelelő hajkreációk. A hajlakkfelhőkön átküzdve magunkat Murányi Orsit érhettüktetten, aki éppen a legmodernebb airbrush technikával festett lángcsóvákat az est folyamán fellépőtűzzsonglőr fiúkra. Azt ígértem, érdekes helyen találkozhattok majd a Trendmagazin felirattal,a kifüggesztett molinó mellett én szolgáltam élő reklámtáblaként Orsinak köszönhetően, akivelhamarosan egy érdekes interjút olvashattok majd oldalunkon.


Bent minden elkészült és megnyitotta az ország legnagyobb szórakozóhelye a kapuit a vendégekelőtt. Nem szoktam túlozni, így most sem teszem, 10 perc alatt több ezer ember özönlött amegaklubba és megtöltötte élettel a régió legnépszerűbb diszkó-színházát. A Classic Hour fergetegeshangulattal alapozta az estét. A legfiatalabbaknak is ismerősen csengő számokat együtt énekeltetele torokból a tömeg és sokan teljes extázisban kitörve fogadták régi kedvenceiket.

A Flyerz Arcaszépségverseny 100 elődöntősével is megismerkedhettünk, a lányokat faggató és sűrűn zavarbaejtő házigazdának köszönhetően elég sok mindent megtudhattunk a versenyző szépségekről.Személy szerint nekem a ’mi volt a jeled az oviban’ kérdés volt a kedvencem. A programok közt pedigértékes nyereményeket sorsoltak ki a tombolán. A kizökkenthetetlenül és egész éjszakán át hintázóangyalkák mellett a reflektorfényben is angyalokat láthattunk, méghozzá az Angel Dance tollboás,táncos lányait. Betekinthettünk a 2012-es nyári trendekbe az Alloraval, ahol a leopárd minta ésaz élénk színek párosítása dominált.


A Sandy sziporkázó divatékszerei és szemet kápráztató ruháitovább emelték az est fényét. A StrassMan kifejezetten erre az alkalomra készített egyedi Flyerzespólókat, amik természetesen bemutatásra is kerültek. Az egyedi strasszkő minták Gaszmann Zoltánkézügyességét dicsérik. Fináléként a modell lányok extrém UV ruhákban vonultatták színpadra a NellyChole legújabb, limitált szériás cipő kollekcióját. Az amerikai zászló ihlette bakancsok és platformostűsarkúak mellett megjelentek a lakkbőr modellek, melyek orr résznél virágokkal díszítettek, de acukorka színű romantikusabb darabok sem maradhattak ki a sorból.


Az ezer szeletes torta felvágását megelőzően megismerkedhettünk azzal az ütős csapattal, akiknélkül nem lenne Flyerz és nem kaphatnánk kézhez hétről-hétre egy ilyen színvonalas programajánlómagazint. Ígértem, hogy nem kímélem a kérdéseimmel DJ Freet sem, mivel nem árulta el nekünk ameglepetés kulisszatitkait, így kénytelen vagyok utólag faggatni az igen jól sikerült szettről.
[kiemelt]
[cim]DJ Free a Flyerz Szülinapról[/cim]
[tartalom]

Fergeteges a buli! Mit üzensz azoknak, akik nem jöttek el?

Mindenek előtt azt, hogy sajnálhatják, hogy kihagyták a mai estét. Itt tényleg minden buli más ésmás, ez a mai alkalom pedig tökéletesen példázza ezt. Akik pedig velünk tartanak, azoknak egyhatalmas köszönet innen a STUDIO DJ pultjából!

Mi alapján válogattad össze a számokat a Classic Hour szettedhez?

Megmondom őszintén, hogy nem sok időm volt a rengeteg műsor mellett ezzel foglalkozni, szóvalmondhatnám azt is, hogy improvizáltam. Voltak a fejemben elképzelések, illetve zenék, amiketmindenképpen le akartam játszani, ezek benne is voltak a Classic Hour zenéi között.

Mesélj nekünk kicsit a Bed Beach új himnuszáról? Milyen hangzás lesz? Mihez tudnád stílusábanhasonlítani?

Egyelőre még formálódik a dal, de természetesen illeszkedni fog a mai hangzásvilágba. Egész biztos,hogy 2 verzió is fog belőle készülni, egy club verzió, ami a bulikban megy majd, illetve egy videoverzió, ami a videoklip-hez készül.

Te személy szerint mennyire vagy divatőrült? Például ma mennyit válogattál, hogy mit vegyél fel?

Én csak próbálkozom követni a trendeket, nem vagyok egy divatőrült. A mai bulin például én is egyFlyerz-es pólót viselek. Általában a támogatóim által rendelkezésemre bocsátott ruhákat hordom.

Hogyan értékelnéd az estét 10-es skálán?

A közönségnek köszönhetően egyértelműen 10-es![/tartalom]
[/kiemelt]


Én csak önmagamat és a részt vevő több ezer embert tudom ismételni, felejthetetlen estén vagyunktúl, aki kihagyta nem tudja miről maradt le, de tudja mit nem hagy ki jövőre. Hamarosan pedigmegnyitja kapuit a Dream Island, beköszönt a nyári szezon és az ország legnépszerűbb szabadtériszórakozóhelyein tombolhatunk a forró nyárral együtt.