Trendmagazin

Földgömbbel hódít a Breitling új modellje

Bemutatkozik a Transocean Chronograph Unitime

2012.03.10 | Váradi Zoltán

Breitling rajongók figyelem! Megérkezett a repülős órák királyának tartott brand legújabb modellcsaládja, a Transocean Chronograph Unitime! A bázeli kiállításon megjelentetett órák már most nagy érdeklődésnek örvendenek, lévén nagyon sok újítást tettek bele a Breitling szakemberei.


A svájci cég számára a legfontosabb eredmény, hogy egy olyan új modellcsaládot mutathattak be a nagyközönségnek, amelyek megjelenésükben és funkciókban is előrelépésnek számítanak a Breitlingnél. Az Unitime ugyanis 24 időzónát képes mutatni, amit a korona segítségével lehet állítani, ráadásul az órákba egy teljesen új fejlesztés került be, a B-05-ös szerkezet.


A 46mm-es órák többféle változatban elérhetők lesznek, a sportosabbaknak az acél tokot és a fémszíjat ajánljuk, míg az elegánsabb órára vágyó vásárlóknak a vörösarany tok és a bőrszíj lesz a tökéletes választás. A megjelenést nem csak a hatalmas méret, a letisztult ráma teszi ellenállhatatlanná, hiszen az igazi különlegességet az óra számlapján látjuk, ahol egy szépen kidolgozott földgömbbel kívánták illusztrálni a tervezők a 24 féle időzónában rejlő lehetőségeket.


A Breitling Transocean Chronograph Unitime hamarosan elérhető lesz az üzletekben is, az árakról egyelőre nincs hivatalos információnk, de valószínűsíthetően az acél verzió másfél millió forint körüli áron fog megjelenni, míg az aranyért több mint négymilliót kell majd fizetni.