Trendmagazin

Four Seasons túrák - Mercedesszel

Három helyszínen kínálják a szolgáltatást

2011.09.17 | Oroszvári Péter

A Four Seasons és a Mercedens-Benz által kötött kapcsolatnak köszönhetően a kedves vendégek a hotel által felajánlott autókkal vehetnek részt előre megtervezett túrákon. Három helyen élhetünk ezzel a programmal: a wyoming-i Grand Teton Nemzeti Parkban, az arizonai Sonora-sivatagban, és Colorado hegyeiben. Az üzemanyagot is a hotel adja!

A túrákat a Four Seasons által felbérelt szakértők részletesen kidolgozták: az izgalmas és gyönyörű látnivalók útvonalán kívül térképekkel, felszereléssel is ellátnak, a távcsövektől kezdve a hideg italokon át, nehogy szomjas legyen az ember a természetben. Íme a három túra tartalma:

Kiruccanás a hegyekbe

A coloradói Four Seasons Resort Vail két Mercedes terepjáró között kínál választást: az ML350 vagy a GL450 segítségével vághatunk neki Colorado csodás hegyvidékének. A gourmet piknikezés mellett (ha szezonja van) részt vehetünk egy helyi szakértővel és profi kutyáival tartott gombakeresésen, majd az abból készült csodás vacsora mellett kóstolhatunk meg borokat.


Szabad utak

A Four Seasons Resort Scottsdale már egy kabriót adhat nekünk, lévén itt más az éghajlat: az E350-ben ülve vághatunk neki a Sonora-sivatagnak. Megcsodálhatjuk az itt kialakult érdekes vörös sziklából kialakult formákat, élvezhetjük a napsütést, és helyileg előállított olívaolajat tesztelhetünk.


Vad szafari túra

A Four Seasons Resort Jackson Hole megint egy terepjáró kulcsait adja át, méghozzá egy GL450-ét. Tenley Thompson, vadvilági szakértő is velünk tart a nemzeti parkban, hiszen úgy ismeri, mint a tenyerét: neki köszönhetően biztos nem maradunk le egy jávorszarvasról, antilopról, sőt grizzly medvéről és farkasról sem. S mint tapasztalt fotós, így kézzel fogható emlékeink is maradnak a szép túráról.