Trendmagazin

Gerbeaud új köntösben

Cukrászati újdonságok

2011.03.18 | Major Imola

A Vörösmarty tér hangulatát nagymértékben befolyásoló világhírű cukrászat innovációs újításon esett át. Külsejéhez hű maradt - elegáns szalonja továbbra is káprázatos - azonban ízvilágában igyekezett izgalmas változtatásokat bevezetni.


A nemzetközileg ismert és elismert édességpalota, több mint 150 éves múltra tekinthet vissza. Sikerének kulcsa, a kreatív cukrászaiban rejlik, akik törekednek rá, hogy a tradíciót ötvözzék az aktuális trenddel. Minden, ami csak szemnek és nem utolsósorban szájnak ingere volt eddig, továbbra is megtalálható. A világhírű és klasszikus Esterházy torta, Dobos torta, Zserbó szelet még mindig közkedvelt édessége az idelátogatóknak, a külföldi vendégek számra pedig kötelezően választható finomságok. És, hogy milyen újdonságok kerültek az édesség palettára?! Royal Csokoládé, Kókusz-Maracuja, Narancsos Karamell, Áfonyás Máktorta…. Gondoljunk csak bele... Micsoda ízvilág, micsoda párosítások!


Külsejüket tekintve a mostani trendet követik. Nagy hangsúly van az első benyomáson. Jellemző a kisebb, de töményebb és különlegesebb ízek és formák. Minden apró kis részlete gondosan megtervezett, átgondolt. Hiába érezzük úgy,hogy túl merész ízek találkoznak, mégis ha megkóstoljuk teljes harmóniát alkotnak.

A Gerbeaud alapítói, Kugler Henrik és Gerbeaud Emil, már a kezdetektől fontosnak találták az édességek szerepét az ünnepi pillanatokban is. Ezért nagy hangsúlyt fektettek a csomagolásra, az elviteles süti költeményekre. A hagyományt megtartva új kollekciót dobott piacra a cukrászat. Egy modern, de közben klasszikus külsejű díszdoboz család teszi még trendibbé az új arculatot.


Mindenkit bátorítanék rá, hogy ha teheti térjen be és kóstolja végig az új különlegességeket. Le kell rombolni azt a tévhitet, hogy ez a hely csak a külföldiek számára nyitott. Ideje újra adni a minőségre és a rohanó mindennapokból kilépve társasági életet élni. A Gerbeaudra két szó jellemző: a minőség és az elegancia. Legyünk minőségiek és viseljük ezt elegánsan!