Trendmagazin

Guruló iroda: Brabus S600 iBusiness

A Brabus tuningcsapata Apple eszközökkel tömte tele az S600-as Mercedest

2010.08.31 | Munkatársunktól

A mindig roppant izgalmas tuningmegoldásokkal előrukkoló Brabus most a Mercedes zászlóshajóját, az S600-as limuzint vette átalakítás alá – legfőképpen belsőleg. A neves tuningcég megalkotta ugyanis azt az autót, amelyre az elfoglalt üzletemberek mindig is vágytak: a limuzint, mely irodaként funkcionál.

Guruló iroda

Mindezt az Apple termékeinek beépítésével érte el a cég, az autóban ugyanis két 64GB-os iPad készüléket és hozzájuk illő billentyűzeteket találunk. Az iPadeket nem csupán a megszokott ügyintézésekhez használhatják az utasok, hiszen az autó egész multimédia rendszere is ezekről irányítható.

Minőségi enteriőr: bőr ülések, lakkozott faborítás a középkonzolon és egy Magic Mouse

Továbbá az autóba rejtettek egy Mac Minit is, aminek a megjelenítéséről a plafonra rögzített 15,2 hüvelykes TFT kijelző gondoskodik. A zene pedig egy 64GB-s iPad Touch segítségével indítható, melyre több mint 14 000 zeneszám fér fel. Az autóba beépített 3G/HSDPA segítségével pedig minden egyes eszköz képes csatlakozni az internethez, így szó szerint bármilyen ügyet intézhet az autó utasa.

Brabus Mercedes S600 iBusiness - Indulásra készen!

A Brabus által kiadott S600-as alatt egy 6.3 literes, V12-es, 750 lóerős motor dübörög, az autó 4 másodperc alatt gyorsul 100km/h-ra. Az autó ára hazai fizetőeszközre átszámítva mintegy 123 millió forint.