Trendmagazin

Guruló iroda: Brabus Viano iBusiness 3D

Multimédiás eszközök sokasága a felturbózott Merciben

2011.03.13 | Munkatársunktól

Tavaly már beszámoltunk arról, hogy a Brabus tuningcég milyen átalakítások révén varázsolt multimédiás központot a Mercedes S600-as limuzinból, most pedig a Vianora került sor, melyből az átalakítások során egy mindennel felszerelt guruló iroda lett.


Az iBusiness 3D ugyanazt a stílust és dizájnt követi, mint a már említett S600-as limuzin, ám itt a Viano tágasabb belső tere több lehetőséget adott a Brabus szakembereinek. Meghatározó szín a szürke bőr belső, melyet bordó és piros dizájn elemek egészítenek ki. Az autóban található bőrfotelek számtalan kényelmi funkcióval vannak ellátva, illetve az utasok kényelme miatt fekvő pozícióba is állíthatók, így az irodából könnyen hálószoba jöhet létre.


Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Viano ezen változata minden multimédiás eszközt tartalmaz, amire csak szüksége lehet tulajdonosának. Az autóban található egy 40 colos Sony Bravia LED televízió, amelyről amellett hogy filmeket nézhetünk, még a belső rendszert is irányíthatjuk, melyet egy Mac Mini működtet.


A felszerelés része továbbá egy házimozi rendszer, ami rendelkezik iPad, iPhone és Playstation 3 integrációval is. Csupán az a kérdés maradt nyitva, hogy az érdeklődők vajon képesek-e elfogadni azt a kompromisszumot, hogy nem egy mutatós szedánnal, hanem egy kissé ormótlan egyterűvel fognak repeszteni az utakon.