Trendmagazin

Gyümölcsös felfrissülés a Primával

Újdonság a koffein tartalmú energia-jékrém

2011.07.19 | Munkatársunktól

A nyári kánikulában számtalan féle jeges finomsággal frissülhetünk fel. Ha vigyázni szeretnénk vonalainkra, érdemes valódi gyümölcsből készült hűsítőt választanunk, hiszen így nem csak finom, hanem kalória- és zsírszegény élményben lehet részünk. A Prima FitLine jégkrémei között akár 60 százalékban epret vagy barackot tartalmazó hűsítőket is találunk. Ha pedig energiaszintünket is szeretnénk felpörgetni a fullasztó kánikulában érdemes a forró kávé helyett egy koffeint is tartalmazó jeges finomságot kipróbálni.


A Prima jégkrémek 1976 óta Csehországban készülnek a legjobb alapanyagokból, gondosan összeállított receptúrák alapján. A számos pálcikás és családi kiszerelésű jégkrém közül a FitLine családba tartozó finomságok csábításának akkor is nyugodtan engedhetünk, ha kemény munkával és sok odafigyeléssel megőrzött alakunkra is vigyázni szeretnénk. A FitLine család tagjai igazi tejből, élőkultúrás joghurtból, valódi túróból és sok-sok gyümölcsből készülnek, aromák és színezék felhasználása nélkül. A joghurtos-málnás jégkrém például 60 százalék valódi élőkultúrás joghurtot tartalmaz.


A FitLine a jégkrémekben fele annyi zsiradék található, mint hagyományos társaikban, így kalóriatartalmuk is alacsony: a 36 gramm friss gyümölcs felhasználásával készült barackos FitLine jégkrém például csak 154 kalóriát tartalmaz. A jégkrémeket a laktóz- és glutén érzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják.


A kánikulában bizony könnyen elfáradunk, csökken koncentrálóképességünk és teljesítményünk. Ilyenkor a forró fekete csak fokozza a hőség érzetét, így érdemes frissítő formában magunkhoz venni némi koffeint. A Prima kínálatában a FitLine, a családi és gyermek jégkrémek mellett egy igazi újdonságot, a koffein tartalmú Shock energia-jégkrémet is felfedezhetjük, amely frissít és egyben felpörget a legforróbb napokon is.

A Prima jégkrémek idén nyáron a PROFI üzleteiben vásárolhatók meg, a cég a jövőben az értékesítési lánc bővítését is tervezi.