Trendmagazin

Hajlított OLED tévé a Samsungtól

Ők készítették el a világon elsőként

2013.02.09 | Munkatársunktól

A Samsung az idei Nemzetközi Elektronikai Kiállításra nagy dobással készült: bemutatta az első hajlított OLED tévét, amivel sikerült meghökkentenie a tévérajongókat.Az OLED technikának köszönhetően gyönyörű színeket kapunk, ám a fejlesztők ezt megtoldották a hajlítottképernyős megoldással.


A már önmagában is gyönyörű 55 inches tévé - a Samsung állítása szerint - intenzív vizuális élménytnyújt annak köszönhetően, hogy a panoráma effekteket részben kiemeli a tájképeknél. Aztmondják, már-már „IMAX-szerű” látványban lehet részünk.A hajlított OLED tévé kristálytiszta képe olyan hatást kelt, mintha a néző is a kép része lenne. Mindezta Samsungtól megszokott minőség és komfortérzet teszi tökéletessé.


Az újonnan bemutatott technológia nem bántja a szemet egyáltalán, mert a panel bármely szögből állandó távolságotbiztosít a néző és a készülék között.Bár a Samsung hivatalosan még nem jelentette be, állítólag 2013 végén várható a hajlított OLEDtévé megjelenése, mely tökéletes ajándék lehet a következő karácsonyfa alá. Az árról egyelőre még semmilyeninformációnk nincs.