Trendmagazin

Hatalmas kikötő épül Miamiban

2015-re ígérik az átadást

2013.03.07 | Munkatársunktól

Vannak a világban olyan dolgok, amelyek csak együtt jók. Ilyen a keserű csoki és a vörös bor, a gyémánt és a platina, a csillogó sztárok és a pazar ruhák. És ideje bővíteni a listát, mert a luxuskategóriás jacht klubok sincsenek meg tengerparti lakótornyok nélkül. Ezért Miamiban meg is építik a Marina Palms Yacht Club & Residences-t, a toronyházak, pálmafás sétány és szuperjacht kikötő kombinációját.


A két toronyházban 468 tágas lakás épül, lesz egy tengerparti sétány és 93.000 négyzetméternyi élettér. Ehhez kapcsolódik a teljes kiszolgálást nyújtó kikötő és jachtklub. A 14 hektáros tengerparti ingatlanon 400 millió dollárból épül a projekt, amely tökéletes lehetőség lesz a hajózás szerelmeseinek. A kikötőben 12 dokk lesz kialakítva, ahol elegendő hely lesz egy 27 méteres hajó kikötéséhez is. Lesz üzemanyag töltő állomás, boltok, wi-fi, kikötői felügyelet. A kikötő fekvése lehetővé teszi, hogy 20 perc alatt ki lehessen érni a nyílt óceánra.


A luxus szektorban élők olyan vízparti lehetőségeket keresnek, amelyek szolgáltatásokkal bőségesen ellátottak. A Marina Palms ebbe tökéletesen beleillik infrastrukturálisan és árában is, amely elsősorban a hajós életet kedvelőknek kínál prémium szolgáltatásokat. A közelben felsőkategóriás vásárlási lehetőségek, pláza és éttermek találhatók, amelyek segítik a Marina Palms hajós paradicsommá válását. A Marina Palms Yacht Club & Residences értékesítési központját már idén februárban megnyitották, bár a komplexum leghamarabb csak 2015-ben nyithatja meg kapuit.