Trendmagazin

Hatmilliós luxusingatlan a sármőrtől

Rekordárú ingatlant adott el a sikeres Hilton & Hyland cég

2011.06.01 | Oroszvári Péter

Josh Altman, Los Angeles egyik legsármosabb és sikeresebb agglegénye 6 és negyedmillió dollárért adott el egy ingatlant.


Altman, a sikeres ingatlanügynök, aki az amerikai "Million Dollar Listing" idei évadjának volt sármőrje, a Sunset Strip területén osztozik testvérével, ami az ingatlanokat illeti. Cégük, a Hilton & Hyland Ingatlanügynökség legutóbb eladott luxuslakása messziről kiáltja hogy "bulizzunk" - kifejezetten a szórakoztatásra lett megépítve.


Nagy, nyitott szobái vannak, magas plafonja kiállításokhoz, és gyönyörű óceánra néző kilátása. A nappalit és étkezőt óriási üvegajtók választják el a kinti medencéktől és jakuzzitól. Az 112 négyzetméteres lakásban megtalálható egy kandalló is, üvegfalak, és azért pihenő helységek is, ahol nyugodtan le lehet ülni. S persze az óriás luxuskonyha, amelyről minden főzést kedvelő ember csak álmodozhat.


Szórakoztatásra találunk egy THX mozit, bárokat és medencéket. A garázsban limuzin is elfér, az elektromos ellátás vezetékeit elrejtették a föld alá.


Viszont Altman agglegényi státusza változni látszik: az idei műsorszereplése alatt elkezdett randizni az egyik műsorvezető asszisztensével, Heather Bilyeu-vel. Nagyon bírja, de az esküvő kérdésre ezt a választ kapta az AOL: "No comment".