Trendmagazin

Havi 23 milliós bérleti díj a luxuslakásért

Belső medencével is rendelkezik az otthon

2011.12.20 | Nagy Anna

Még New Yorkban sem könnyű olyan belvárosi luxuslakásra bukkanni amelyik saját medencével rendelkezik. A Lafayette Street-en található ingatlanban még ez is megtalálható, igaz tulajdonosa nem mindennapi áron szeretne bele bérlőt találni.


Az öt emeletes nagyvárosi rezidenciát 100.000 dolláros (kb. 23 millió forintos) havi összegért lehet kibérelni, de lehetőség van akár heti vagy napi bérlésre is. Ugyanis ezt a mindennel felszerelt és a legmodernebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező otthont az elmúlt időszakban több produkciós iroda is kibérelte már különféle projektjeik számára. John Mayer és Beyoncé is forgatott már itt videoklipet, de a “Damages” című sorozat bizonyos részeit is itt vették fel, továbbá az Esquire magazin nagy sikert aratott, 2009-es “Sexiest Woman Alive Kate Beckinsale” fotóit is itt készítették el.


A lakást még a 90-es évek közepén vásárolta meg egy titokzatos tulajdonos, aki nem szeretné, hogy személye nyilvánosságra kerüljön. Az elmúlt évek során nem kis pénzt és energiát ölt abba, hogy az egykor lelakott otthont egy minden luxussal felszerelt, prémium kategóriás rezidenciává alakítsa. A tágas, zöld növényekkel díszített terasszal, a beltéri medencével, a nagy belmagassággal és a három emeletnyi privát lakótérrel büszkélkedő ingatlan minden bizonnyal hamar bérlőre fog találni.