Trendmagazin

Hazai sztárok és karóráik

A Rolex Submarinertől egészen az Hublot Big Bang modellekig...

2011.01.18 | Munkatársunktól

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!

Kíváncsi vagy, egyik-másik hazai híresség milyen karórával rendelkezik? Most cikkünkből megtudhatod! Televíziósok, sportolók, üzletemberek közül mutatunk be néhány személyt, akik minőségi, luxuskategóriás órával mutatkoztak a nyilvánosság előtt.

Dzsudzsák Balázs Nyírlugostól egyenesen a PSV Eindhoven klubcsapatba focizta be magát az évek alatt. A rendkívül tehetséges és szorgalmas focista ennek megfelelően jó színvonalon él, saját bevallása szerint rajong a divatért és a jó autókért. Úgy tűnik, hogy karórákra sem sajnálja a pénzt, hiszen a nyilvános megjelenések során több különböző órát is felfedezhettek rajta a szemfülesek.


Legtöbbször azonban egy Hublot Big Bang látható Balázs karján, abból is az acél verzió, melynek bolti ára 2,7 millió forint.

Havas Henrik kétségtelenül Rolex fanatikus. A televíziós személyiség saját bevallása szerint egyszer lapozgatta a Polgár Galéria kiadványát, és ott pillanott meg egy kék számlapos arany-acél Rolex Submarinert, amibe első látásra beleszeretett, így meg is rendelte magának. Ezzel csak egy probléma volt, méghozzá az, hogy ezek után a feleségének is kellett vennie egy másik Rolexet...


A Rolex Submariner a világ egyik legismertebb búvárórája, kapható acél, arany-acél és arany változatban is. Az említett arany-acél modell 1,9 millió forintba kerül.

Schobert Norbert, az ország fitneszguruja még 2007-ben kapott születésnapjára a feleségétől, Rubint Rékától egy Hublot Big Bang órát, méghozzá a rózsaarany/kerámia verziót. “Azért korcsolyáztam három hónapon át, hogy meg tudjam venni neked ezt az órát. És arra kérlek, addig viseld, amíg a szerelmed tart irántam!” - mondta férjének Réka, a születésnapi party-n, aki a legnagyobb titokban rendelte meg az órát a Sztárok a Jégen produkciótól kapott gázsijából.


“Ezt az órát egyszer láttam egy katalógusban, és azonnal beleszerettem. Akkor meg is jegyeztem, hogy ilyen lesz a következő. De sajnos nem sikerült hozzájutnom” - mondta Norbi, aki hozzátette, ha mindent elveszít, ezt az órát akkor sem adja el. Az Hublot Big Bang ezen változata a gyártó egyik legszebb modellje, nem véletlen, hogy az Hublot márkakereskedések, illetve számos Hublot órakatalógus is ezt a verziót használja fel a promócióhoz. Az Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic jelenlegi ára 5,7 millió forint.

Palik lászló, a Dakar ralik rendszeres résztvevője minden bizonnyal igen elfoglalt ember, ezért nem is kérdéses, hogy svájci órájára szüksége lehet a mindennapokban. A sportriporter egy igen méretes Breitling órával látható a nyilvánosság előtt.


A Breitling Hercules modelljéről van szó, melynek már csak nevéből is mindenki a mitológiára gondol. A gyártó ezzel is érzékeltetni akarta, hogy ez a modell nem akármilyen, már csak a kinézetét és a méretét tekintve sem. A 2002 és 2006 között gyártott Breitling Hercules 44,8 mm-es átmérővel és kronográf funkcióval rendelkezik, az óra járástartaléka 42 óra, az ára pedig hozzávetőlegesen 800 ezer forint.

Hazánk bulvárkirálya, a sikeres televíziós Hajdú Péter is az órák megszállottja, hiszen az elmúlt években számos márka modelljét láthattuk a karján. Az elmúlt időszakban vagy az IWC valamelyik búváróráját, vagy pedig az Hublot egyik-másik modelljét viselte Péter.


A TV2 “Frizbi Hajdú Péterrel” című műsorának indulása előtt a Napló egy összeállítást készített a készülő produkció műsorvezetőjével, akinek kezén egy Hublot Big Bang Red Gold modellt figyelhettük meg. Ezen óra kereskedelmi ára meghaladja a 6 millió forintot.

Nacsa Olivér Omegát visel. A népszerű humorista nagy James Bond rajongó, így nem véletlen, hogy az Omega Seamaster Professional 007-es verzióját választotta.


A jó néhány Bond-filmben szereplő kék számlapos Omega karóra 41 mm-es átmérővel rendelkezik, vízállósága 300 méter, listaára 750 ezer forint.

Kaló Dénes Magyarország legsikeresebb pókerjátékosa is kedveli a minőségi karórákat. A versenyek során több százmilliót nyert bróker – aki magát amatőr játékosnak tartja – legalább négyféle karórával volt látható az utóbbi időkben.

Kaló Dénest is üdvözöljük az Hublot klubban! A pókerjátékos a már fentebb említett Hublot Big Bang Red Gold Black Ceramic modelt viseli igen gyakran, ám ezen kívül látható volt egy fehérarany Rolex Yachtmaster II-vel, egy Ulysse Nardin Maxi Marine Chronoval, illetve egy Audemars Piguet-vel is.


A Pókermagazin legutóbbi számában Kaló Dénessel olvashatunk egy interjút. A cikkhez tartozó sajtófotókon Dénes egy Audemars Piguet Royal Oak Offshore órával látható. Az acél verziójú, fehér számlapos, kaucsuk szíjas óra a világ egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező sportórája, melynek bolti ára 4,8 millió forint.

Figyelem! Cikkünk 2011-ben készült. Azóta a felsorolt órák árai jelentősen emelkedhettek!