Trendmagazin

High-tech lakás eladó Vancouverben

A berendezést főleg a fiatal férfiak igényeinek megfelelően alakították ki

2012.02.08 | Oroszvári Péter

Messze az emberek tekintete felett, íme egy modern lakás, mely bőven az átlagigényeket meghaladó kínálattal rendelkezik. A Vancouverben található épület fekvése tökéletes helyet biztosít a (főleg) fiatal férfiak számára megtervezett, az egész emeleten elterülő öröklakásban – egyik oldalán a város képében merenghetünk, a másikon a tengerében.


Az ötszáz négyzetméteres lakást a pihenés jegyében rendezték be: az óriástévé és a szórakoztató elektronikai készülékek mellett a nagy kandalló és a magas mennyezet teszi kellemessé közérzetünket. A nagy üvegfelületeken keresztül gyönyörű kilátás nyílik a városra, ám egy gombnyomásra működésbe hozhatjuk az automatikus redőnyöket, ha be akarunk zárkózni. Ebben segíthet még az 1200 palacknyi férőhelyes, klimatizált boroskamra, vagy a gránitból megépített, törődést alig igénylő konyha, ahol a LED-del megvilágított szekrények ontanak magukból nyugalmat. A kellemes fényhatás mellett rendelkezésre áll még egy profi víztisztító rendszer, beépített kávéfőzők, egy instant forróvizes rendszer, és egy nagy sütő.


A mellékhelységekben szintén állítható színű fényjáték biztosít a hangulatunknak megfelelő árnyalatokat, ezzel szemben a fürdő a piros csempével ráz fel hamar a reggeli zuhany közben. A zuhanyzó kétszemélyes, masszázsfunkciós; a gyorsan feltölthető fürdőkádban pedig folyamatos hőmérséklet-visszajelzést kaphatunk. A fürdő egyébként a legnagyobb, légkondicionált hálószobából nyílik, akárcsak az óriási gardróbok, és az iroda. A vendéghálóhoz és a fitnessz teremhez saját zuhanyzók tartoznak.


A száz négyzetméteres tetőtéri teraszra egy izgalmas, üvegből és rozsdamentes acélból készült csigalépcső vezet fel. A gyönyörű kilátás mellett az ötszemélyes pezsgőfürdő nyújt kikapcsolódási lehetőséget egy hosszú nap után, vagy pont fordítva, a vancouveri hegyek gyönyörködtethetnek a reggeli kávét szürcsölve.