Trendmagazin

Hogyan lesz Megan Foxból Rihanna?

Rihanna az Armani új arca

2011.09.17 | Szabó Adrienn

Egészen egyszerű a képlet, mint azt tudjuk, az előző szezonban Megan Fox volt az Armani Jeans kampány modellje. Az új kollekciót azonban már egy új sztár kapta, méghozzá Rihanna. Mostantól ő népszerűsíti a tökéletes farmereket és fehérneműket.


Az hagyján, hogy éles váltással lett egy igazi vadmacskából egy barbadosi díva, de hogy Rihanna a dögös vöröstől eljutott a bombázó plasztik szőkéig, az már aztán nem semmi. Ráadásul a derékig érő fürtöktől is megvált a fotózásra, így mondhatjuk, teljes átalakuláson esett át.

Megan Fox igen erős kampánnyal gyönyörködtette a közönséget az elmúlt év során, pimasz, pikáns, vad, nőies és kihívó világa mindenki számára vonzóvá tette a kollekciót. Rihanna kisugárzása hasonló ellenállhatatlansággal ruházza fel a formás szépséget, épp úgy mint elődjét, Megant, vagy Victoriát. A kifogásolhatatlan testfelépítésnek köszönhetően tökéletes modellt állt Steven Klein fotós számára az énekesnő.


Profilja a modellkedéssel már régebben kibővült, így mondhatjuk, hazai terepen mozgott a studioban és terepen a kamerák előtt. Korábban a Gucci egét ragyogta be egy képsorozat erejéig, melyet az UNICEF kampányhoz fotóztak. A Tattoo Heart kollekcióval támogatták a HIV és AIDS fertőzötteket, valamint a még egészséges afrikai gyermekeket a megelőzés érdekében, így minden termék árának 25%-át az UNICEFnek adományozta az olasz brand.