Trendmagazin

HotTug- Csónak és pezsgőfürdő egyben

A legdrágább modellek 16.450 euróba kerülnek

2012.10.17 | Munkatársunktól

Te mit csinálsz először, miután hazaérsz a munkából? Én ledobom a ruháimat és egyből a fürdőszoba felé veszem az irányt, hogy ellazuljak a pezsgőfürdőben. Van ember a földön, aki nem szeretné ezt? Tovább megyek: milyen jó lenne, ha magunkkal is vihetnénk a pezsgőfürdőnket bárhová, nem? Van rá megoldás. A HotTug egy érdekes szerkezet, egy csónakban kialakított pezsgőfürdős kád, amiben a vizet fatüzelésű kályhával melegítheted, a csónakot pedig motorral hajthatod meg.


A HotTugban elfér egyszerre 6-8 ember is. A mérete 240x380x110 cm. Fából és üvegszálas műanyagból készül, és jár hozzá egy rozsdamentes acél kályha és egy magas kémény. Integrálható a HotTugba egy 2,4 kW-os elektromotor vagy egy külső motor is. A legdrágább modellek 16.450 euróba kerülnek.


Motorcsónak kirándulás és fürdőzős party a barátokkal egyszerre? A HotTuggal nem akadály. Csak vidd magaddal a pezsgőfürdőd a folyóra vagy akár a tengerpartra, rakd meg a kályhát fával, töltsd fel vízzel a csónakot, izzítsd be a motor, és kezdődhet a buli.