Trendmagazin

HotTug- Csónak és pezsgőfürdő egyben

A legdrágább modellek 16.450 euróba kerülnek

2012.10.17 | Munkatársunktól

Te mit csinálsz először, miután hazaérsz a munkából? Én ledobom a ruháimat és egyből a fürdőszobafelé veszem az irányt, hogy ellazuljak a pezsgőfürdőben. Van ember a földön, aki nem szeretné ezt?Tovább megyek: milyen jó lenne, ha magunkkal is vihetnénk a pezsgőfürdőnket bárhová, nem? Vanrá megoldás. A HotTug egy érdekes szerkezet, egy csónakban kialakított pezsgőfürdős kád, amiben avizet fatüzelésű kályhával melegítheted, a csónakot pedig motorral hajthatod meg.


A HotTugban elfér egyszerre 6-8 ember is. A mérete 240x380x110 cm. Fából és üvegszálasműanyagból készül, és jár hozzá egy rozsdamentes acél kályha és egy magas kémény.Integrálható a HotTugba egy 2,4 kW-os elektromotor vagy egy külső motor is. A legdrágább modellek16.450 euróba kerülnek.


Motorcsónak kirándulás és fürdőzős party a barátokkal egyszerre? A HotTuggal nem akadály. Csakvidd magaddal a pezsgőfürdőd a folyóra vagy akár a tengerpartra, rakd meg a kályhát fával, töltsd felvízzel a csónakot, izzítsd be a motor, és kezdődhet a buli.