Trendmagazin

Hublot Aero Bang Jet Li

200 darabos limitációban érkezik

2011.12.18 | Munkatársunktól

Az Hublot Kínában mutatta be legújabb limitált karóráját, melyet a világhírű harcművész Jet Li számára készítettek, aki egyébként 2010 óta a svájci luxusmárka nagykövete.


A 200 darabos limitációban megjelenő karóra az Aero Bang Jet Li nevet kapta, a modell egyébként a Big Bang szériára épül. A matt fekete kerámiából készült óra 44.5mm-es átmérővel rendelkezik, a szíj pedig – mint ahogy az újabb modelleknél már megszokhattuk – fekete kaucsukra varrott krokodilbőrbőr készült, amit a széleken piros varrással díszítettek.


Az órát az Hublot dizájnerei Jet Li-vel együttműködve hozták létre. Fontos feladat volt, hogy a harcművészt hűen tükrözze a végeredmény, így esett a választásuk a piros színre, amely a szíjon kívül a számlapon is erőteljesen megjelenik, továbbá a zafírkristály szélén is - hasonló módon, mint ahogyan tavaly az F1 King Power Monza esetében.


A limitált modell az Aero Bang kollekción belül érkezik, így a szkeletált számlap egyértelmű extra, ám ezt a készítők tradicionális kínai dekorációval díszítették, míg a hátlapján Jet Li aláírása szerepel.


„A világhírű időmérők készítője, az Hublot fúziót teremt a tradicionális órakészítés művészete és a modern technológiák alkalmazása között. Igazán csodálom, hogy az Hublot luxusmárkaként is hihetetlenül aktív támogatója számos jótékonysági kezdeményezésnek szerte a világon” - mondta az eseményen Jet Li.