Trendmagazin

Hublot és Depeche Mode: együtt a tiszta vízért

2010-ben már volt egy közös modellsorozat

2013.03.21 | Oroszvári Péter

Megannyi sport(oló)hoz köthető egyedi modell után az Hublot most a Depeche Mode zenekarral együtt alkotott meg egy órát, emellett közös jótékonysági programokat is szerveznek.


Az Hublot 2010-ben már megjelentetett egy 12 darab órából álló sorozatot a Depeche Mode albumborítóinak részleteivel, akkor a daganatos tinédzserek számára gyűjtöttek támogatást egy londoni estélyen. Idén március 18-án Berlinben, az új modell bemutatóján elhangzottak szerint ezalkalommal a charity:water programnak szeretnének minél több pénzt összegyűjteni, hogy sokkal több embert juttathassanak tiszta vízhez a fejlődő országokban, főleg Afrikában.

Hublot Big Bang Depeche Mode 2010

A charity:water alapítvány adatai szerint közel 800 millió embernek hiányzik a hozzáférése a biztonságos, tiszta vízhez. A beérkező adományok segítségével kutakat fúrnak és vezetékeket fektetnek, víztisztítókat alkalmaznak, vagy éppen toaletteket építenek. Ezekkel a segítségekkel már 20 ország több mint 32 millió emberének életkörülményén sikerült óriási mértékben javítani.

A piramis textúrás bőrszíjas, 44 mm-es Big Bang Depeche Mode 250 darabos limitált szériában érkezik.

Hublot Big Bang Depeche Mode 2013