Trendmagazin

Hublot King Power Abu Dhabi

Már megint Forma-1 - vagy még mindig?

2011.12.17 | Oroszvári Péter

Unjátok már az Hublot Formula-1 sorozatát? Még nem? Akkor itt a King Power Abu Dhabi, az Egyesült Arab Emírségekben megtalálható pálya tiszteletére. A 250 darabos szériában megjelelő modellt a technológiailag egyedülálló Yas Marina Circuit-on rendezett abu-dhabi nagydíj alkalmából mutatták be.

Jean-Claude Biver és Bernie Ecclestone

A kék színnel feldobott órán ismét változtattak egy keveset, akárcsak a King Power Suzuka esetében. Maradt a Nomex szíj, és a 48 mm-es tokon elhelyezett, féktárcsára hajazó kerámialünetta, a számlap azonban még inkább szkeletált lett, és több új mutató is helyet kapott rajta: az egyik a járástartalék (42 óra) visszajelzője, mely a Forma-1-es autók kormányán megtalálható, váltásra figyelmeztető led-sorra emlékeztet; a másik pedig a stopper másodidejét mutatja – a split/second funkció gombját 7 óránál találjuk.


Ennyi Forma-1-es modell után jogosan várhatjuk már a King Power Hungaroringet; ideje lenne már egy magyar vonatkozású Hublot órának is. És persze sportolóink is akadnak bőven, akik megérdemelnének egy tiszteletükre készített modellt.

JC Biver, és a bájos Hublot nagykövet: Veronika Varekova