Trendmagazin

Hublot King Power Dwyane Wade

Csak 500 darabot gyártanak belőle

2011.08.29 | Oroszvári Péter

Az Hublot és a híres kosárlabda játékos Dwyane Wade február óta tartó együttműködésének beteljesüléseként végre bemutathatták a sportoló számára tervezett egyedi modellt. A limitált szériás karóra a King Power Dwyane Wade nevet kapta.


Az óráról a pekingi Tiltott város szívében rántották le a leplet, egy kosárlabdás jótékonysági nap folyamán. Az Hublot és Wade alapítványa által támogatott összeget jelképesen gyűjtötték össze: Wade különböző értékekkel megjelölt kosarakra dobott, és ami bement, az annak megfelelő pénzmennyiséget hozzáadták az összeghez. Az esemény atmoszférája fantasztikus volt, Wade örömmel vett részt rajta, és ha csak tud, igyekszik segíteni a gyerekeknek.


Az 500 darabra limitált King Power Dwyane Wade modell alapja a 48 mm-es fekete kerámia tokkal rendelkező Hublot King Power. A számlap háttere egy épp a kosárba beeső kosárlabda, a bőrszíjon megtalálható hálós varrás a kosárhálót idézi, a piros részek pedig Wade csapatát, a Miami Heat-et. Mivel Wade a 3-as mezet viseli, ez is megtalálható az órán – Dwyane egyébként mélyen hívő ember, és a Szentháromságra hivatkozva választotta ezt a számot annak idején.

A karóra várható ára 4 millió forint körül lesz.