Trendmagazin

Hublot King Power Miami városának

Nagy buli keretében mutatták be a luxusórát

2012.09.29 | Váradi Zoltán

Sok órarajongó eltűnődhetett már rajta, hogy vajon milyen témákhoz kapcsolódóan lehetne további limitált Hublot modelleket kihozni... A svájci brand nem szűkölködik az ötletekben, ezúttal például Miami városának készítettek egy dedikált órát.


A King Power Miami "305" elnevezésű órát az Hublot vezérigazgatója, Ricardo Guadalupe mutatta be egy nagyszabású party keretében Miami központjában, ahol DJ-k, különleges ételek és persze Dom Perignon pezsgők várták Florida leghíresebb városának krémjét.


Az óra nevében szereplő 305-ös szám Miami híres körzetszámára utal, a kék és a fehér szín pedig a város mesés tengerpartját kívánja megjeleníteni. A modell egyébként a King Power jól megszokott típusára épül, a hatalmas 48mm-es tok matt vörösaranyból készült, az óra számlapja megkapta az exkluzív modelleknek szánt szkeletált megoldást. A 305-ös jelzést az óra hátlapján egy városképbe gravírozva helyezték el a készítők, emiatt azonban sajnos lemondhatunk az egyébként megszokott üveg hátlaptól. Az Hublot megpróbál minden új modelljén apróbb újításokat eszközölni, ezúttal az óra szíja az, amin felfedeztünk egy egyedi megoldást: a fehér kaucsukra varrt óceánkék krokodilbőr két szélén végigfut a fehér gumi – ez eddig egy modellnél sem volt így.


A King Power Miami "305" kétféle verzióban lesz kapható: az arany verzióból 40 készül, míg a 248 gyémánttal is díszített, kvázi női modellből pedig csupán 10 darab jelenik meg. Áruk bőven tízmillió forint fölött lesz.

A World Red Eye képei az rendezvényről: