Trendmagazin

Hublot King Power Russia

25 példányszámban jelenik meg

2012.02.22 | Munkatársunktól

Az Hublot minden követ megmozgat, hogy luxusóráival még inkább betörjön az orosz piacra. Ezért a svájci brand egy limitált King Powert dob piacra Oroszország tiszteletére.


A King Power ahogy egyre népszerűbbé válik az Hublot kedvelők körében, úgy bővül a kollekció újabbnál újabb modellekkel. A King Power Russia azonban mégis több tekintetben kimagaslik egyediségével a korábban piacra dobott “testvéreihez” képest.

Az óra legkülönlegesebb része a hátlapja, ahol az átlátszó üvegre a Szent Basil Katedrális jól ismert tornyai kerültek, az óra készítői ezzel is Moszkva iránti tiszteletüket kívánták kifejezni. A másik különlegessége a King Power Russiának az aligátorbőr és kaucsuk párosításából létrejött szíj, ami ilyen megjelenéssel eddig nem volt gyakori az Hublotnál, ezt a fajta szíjat leginkább az Audemars Piguet Royal Oak Offshore limitált verzióin láthattunk.


A 48mm-es tok 18 karátos vörösaranyból készült, míg a számlapja a rendkívül látványos szkeletált változatot kapta meg. Az óra mindössze 25 példányszámban jelenik meg a floridai Boca Ratonban található Hublot butikban.