Trendmagazin

Hublot órákat kaptak a FIFA díjátadó nyertesei

Szakmai zsűri ítélte oda a díjakat

2012.01.11 | Munkatársunktól

Idén év elején sem maradhatott el a FIFA BALLON D’OR 2011-es díjátadója, amit Zürichben tartottak. Az eseményen a világ legjobb focistáit és trénereit egy nemzetközi zsűri nevezte meg, akik között csapatkapitányok és sportújságírók kaptak helyet.

Josep Pep Guardiola FC Barcelona vezetőedző és Thierry Weil FIFA Marketing Director

Az eseményt idén is az Hublot órái tették felejthetetlenné, hiszen a svájci luxusgyártó a hivatalos időmérője a FIFA World Cup-nek, így a díjazottak Hublot órát kaptak ajándékba. A 2011-es év legjobb edzője Josep 'Pep” Guardiola lett, aki az FC Barcelonát számos sikerhez juttatta el a tavalyi évben. A FIFA és az Hublot egy Classic Fusion Zirconium modellt ajándékozott a 40 éves spanyol vezetőedzőnek.

Hublot Classic Fusion Zirconium/Ceramic (listaár: 7500 dollár)

Az óra az Hublot egyik újdonsága, mely a klasszikus, visszafogott stílust ötvözi a márka sajátos dizájnjával. A 42mm-es karórába az Hublot-tól megszokottan többféle anyag került: a zirconium tokot fekete kerámiából készült lünettával, karbonmintás számlappal és kaucsuk szíjjal bolondították meg.

Sir Alex Ferguson is Hublot rajongó

A rendezvényen a Manchester United sikert sikerre halmozó vezetőjét, Sir Alex Fergusont a FIFA Presidential Awarddal jutalmazták.