Trendmagazin

Ilyen egy 007-es stílusú esküvő!

Százezer fontba fog kerülni az esemény

2012.11.17 | Munkatársunktól

Aston Martinokkal rohangálnak a városban. Esetleg olyan nadrágot hordanak, amit Daniel Craig isviselt. Csak egy olyan 007-es rajongó van, aki meg meri lépni azt, amit még eddig senki más. Egy aGoldfingerben szerepelt repülőn mondja ki a boldogító igent 900 méter magasan a St. Paul Katedrálisfölött Londonban 007-es témájú díszletek között. A 23 éves Abdul Hasan ugyanazon a repülőn vesziel Layla Khatunt, amivel Sean Connery is repült. 3, James Bond filmben szerepelt repülőt béreltek azesküvőre.


A másik repülő a Daniel Craiges Casino Royale-ban használt Boeing 747-es. Ez a gép a földön marad ésa 200 fős esküvői fogadásnak lesz a helyszíne.A Golfingeres jet majd találkozik 2 orosz Yak52-es műrepülővel, akik elkísérik a gépet Dover fehérszikláihoz.


Végül a Goldeneye-ban Pierce Brosnan által vezetett Robinson R44 Astral helikopter fogja elrepíteniaz ifjú párt a mézesheteik helyszínére.Az eseményen Daniel Craig, Oddjob és Blofeld hasonmások is feltűnnek majd, hogy még valósághűbblegyen.

Ez a Bond-stílusú esküvő nem lesz olcsó. 100.000 fontba (megközelítőleg 35 millió forintba) kerül majd, hogy valóra váltsák az álmukat.