Trendmagazin

Ilyen egy 90 ezer dolláros játékkonzol

Mindössze 15 darab készül belőle

2012.10.23 | Munkatársunktól

Ha egy extravagáns ajándékra vadászol karácsonyra, valami igazán egyedi és luxus dologra, figyelmedbe ajánljuk Neiman Marcust. Csak lapozd fel a cég nemrég megjelent karácsonyi ajándék katalógusát és megtalálod benne az új technikák megszállottjainak szánt Pinel & Pinel Arcade PS Trunk-ot.


Minden szett exkluzív, borjúbőrrel bevont, a párizsi Pinel & Pinel műhelyében gyártják kézzel, és csak korlátozott számú, 15 darab készül belőle és sorszámozott. A sorszámot az arcade készülék hátuljába gravírozzák, az adrenalinnal teli éjszakához 51 színben kínálják a tökéletes megoldást.


A játékélményt kiteljesítendő és még kényelmesebbé varázsolandó, Forma1-es ülések Thrustmaster T500 RS Force Wheel kormánnyal, huszonnégy Playstation 3 játék, Bluetooth3 vezeték nélküli hangrendszer, mozgásérzékelős kamera, két SingStar 3 mikrofon tartozik a játékkonzolhoz. A masszív nikkel és palládium ötvözetű sárgaréz hardverjéhez négy Playstation Move mozgásvezérlő kontroller, illetve négy Playstation Move navigációs kontroller is jár, de nem maradhat ki négy 3D-s szemüveg és a Sony 55 inches 3D-s, LED-es HD-s távirányítós tévéje sem.


Ez a hihetetlenül fantasztikus Pinel & Pinel Arcade PS Trunk kiváló meglepetés azoknak a férfiaknak és nőknek, akik a legmodernebb technikán keresztül szeretnék élvezni a legújabb számítógépes játékokat. Az igazi geekeknek és játékimádóknak kihagyhatatlan 90.000 dollárba kerülő luxus játékkonzol szett.