Trendmagazin

Ilyen lesz az új VIVA Interaktív!

Új műsorvezetők és új díszlet az Interaktívban

2012.04.12 | Munkatársunktól

Tartalmilag és arculatiag is teljesen megújul a VIVA Interaktív. Iszak Eszti mellé két új műsorvezető is érkezik, de a műsor stúdiója is alaposan megváltozik!

Ketten csatlakoznak Iszak Esztihez az április 16-tól megújult formátummal jelentkező Interaktívban. Pizsu és Marcell teljesen új színt visznek majd a VIVA Televízió legismertebb és legnépszerűbb műsorába.


Marcell igazi energiabomba, aki szeret mindent kipróbálni, de nem ragad le semminél. Volt bmx-es, graffitis, most épp a beatbox a sláger nála: stúdióban készíti vadonatúj felvételeit. A biciklit két éve otthagyta valahol egy fél órára, falra fújni még mindig nagyon tud, de már nem szokott. Gyakorlatilag bármire kapható, ami egy kicsit is izgalmas, ennek köszönhetően sosem tudhatjuk, mi történik majd a következő pillanatban... 


Pizsu a csapat legfiatalabb tagja. 19 évesen már játszott egy websorozatban, drámatagozatosként egyébként sem áll tőle túlzottan távol a színházi világ. A színészkedés után most énekesi ambíciói vannak a bevállalós, vagány lánynak, aki bármilyen rosszalkodásban partnere lesz Marcellnek: ketten biztosan felforgatják a zenetévé világát. A friss műsorvezető lány jártas a zenében, kedvence a hip-hop, soul, nu metal, jazz, és az elektro, amiből világosan látszik, hogy nem ragad le egyetlen bevált dolognál.


Az egykori nagyon lilás színű vidám stúdiót felváltja a Borgiák sorozat berendezése kapcsán Emmy díjra is jelölt Varga Judit díszlete, ami leginkább hasonlít egy zsúfolt loftlakás nappalijához. A VIVA lapunknak elmondta, hogy az Interaktív a vendégek és a témák kapcsán is megújul, ugyanis a zenés világ mellett nagyobb szerepet kap a kultúrális élet, de a fiatalokat foglalkoztató problémák körüljárása is folytatódik.

A megújult Interaktív április 16-tól lesz látható a VIVA Televízión!