Trendmagazin

Íme Celine Dion 72 millió dolláros háza

Ezzel Florida egyik legdrágább meghirdetett magánháza

2013.09.17 | Munkatársunktól

Florida exkluzív szigetén, Jupiter Islanden áll a híres énekesnő villája, amely most eladósorba került. A több mint 22 ezer négyzetméteres területen fekvő ingatlan 120 méteres szakasza az Atlanti-óceán partján fekszik. A villa egy főépületből és öt különálló kisebb épületből áll, ám ezen kívül egy tágas vendégház, fedett teniszpálya, fedett golfpálya, medence grillezőhellyel, külön konyha és parti pihenőház is található a telken.


Maga a főépület majdnem 1000 négyzetméteres és nyitott koncepciójú, gyönyörű kilátással az óceánra, a biztonságot és a magánterület védelmét kerítés és biztonsági kapu is szolgálja. A földszintes hatalmas nappali, egy nagyobb konyha és egy kisebb konyha étkezőrésszel, nagy étkező, egy hálószoba nagy gardróbszobával, fürdőszoba, csodás kilátással rendelkező végigfutó erkély, média szoba és egy vendégszárny is található. Az emeleten kapott helyet a két gyerekszoba saját fürdőszobával, a játszószoba, a nagy hálószoba. A nagy hálót terasz veszi körbe, amely az óceánra néz. Még két terasz van ezen a szinten, az egyiken kültéri kandallóval, a másikon jakuzzival.

Három medence tartozik az ingatlanhoz, egy az óceánparton, és kettő az épület előtt - utóbbiakat csodálatos víziparki megoldásokkal kötötték össze. Az ingatlan listaára 72 millió dollár.