Trendmagazin

Itt az ehető mézeskalács házikó

Közeleg a karácsony

2010.10.25 | Molnár Gergely

A karácsony közeledtével meglepő kivitelezésű édességet kíván piacra dobni egy amerikai, Manhattanben működő elit édességbolt. A Dylan’s candy bar – amelyet Ralph Lauren a híres divattervező 36 éves lánya, Dylan Lauren vezet – eddig is kreatív és a divat által ihletett édességeiről volt híres.


Tavaly például Barbie 50. születésnapja alkalmából egy csokoládéból készült magas sarkú cipő szériával lepte meg az édességpiacot és a desszerteket kedvelő vásárlókat egyaránt. Mivel a karácsony közeleg, ezúttal egy ehető, mézeskalácsból készült életnagyságú játszóházzal rukkolt elő az összesen hat üzletből álló bolthálózat. Életnagyságú, tehát egy 6-7 éves gyermek számára épp ideális méretekkel rendelkezik. A házikó különböző süteményekből, nyalókákból és gumicukrokból áll, valamint a tető cukorkákkal van kirakva.


A hírek szerint ez a tényleg nem mindennapi ház 15 ezer dollárba kerül majd (körülbelül 3millió forint!), a vételár valószínűleg sok szülőt elriaszt a vásárlástól még Amerikában is, de biztosan felejthetetlen lesz azon gyermekek számára az idei karácsony, akik megkapják ezt a házikót.