Trendmagazin

Itt az új Springfield kollekció

2012 ősz

2012.06.19 | Munkatársunktól

Hazánkban nagy népszerűségnek örvend a Springfield, aminek 2012-es őszi kollekciója természetes anyagokkal, visszafogott színekkel és zord időben is praktikus darabokkal biztosítja a trendi és kényelmes viseletet a hűvösebb hónapokra.

Női kollekció


A sárga és zöld színárnyalatok puhasága tűnik ki a fekete alapszínekből a 60-as évekre emlékeztető bohó stílusú mod exotica kollekcióban, mely tapéta mintájú, csajos és elegáns darabokat tartalmaz.


A 40-es évek klasszikus hollywoodi filmjei inspirálták a 40th vintage ruhákat. Kézzel rajzolt virágminták, valamint a tengerészkék és burgundy színek jellemzik darabjait.

Férfi kollekció


Az outdoor kollekció archetipikus Springfield téma, olyan ruhákkal, melyek végigvezetnek az őszi napokon. A parkák és kötött pulóverek, pólók és kapucnis felsők új elképzelésben jelennek meg: szuper trendi színes nadrágokkal kombinálva, bordó, narancs, arany-bézs színekkel.


A modern trendekre válaszol az architech kollekció, mely a struktúrára és anyagokra koncentrál, kevesebb figyelmet fordítva a ruhák díszítésére. Testszín, szürke, fekete, barna… kombinálva a kollekció kulcs árnyalatával, a dohány színnel.

További képek: