Trendmagazin

IWC karóra a Volvo Ocean Race kapcsán

IWC Portuguese Yacht Club Chronograph Volvo Ocean Race

2011.11.07 | Váradi Zoltán

Az IWC egy új modellel bővítette a Yacht Club Chronograph termékcsaládját. A karóra a Volvo Ocean Race kapcsán jelenik meg, mely a világ leghíresebb vitorlás versenye. Az IWC évek óta támogatja ezt a sportágat, ezen a versenyen az Abu Dhabi Ocean Racing csapatát szponzorálják.


A most bejelentett óra nagyban igazodik a tavaly nagy sikerrel piacra dobott Yacht Club Chronóhoz, ami azóta is az egyik legkeresettebb sportosan elegáns vonal a márkán belül. A tekintélyes 45.5mm-es méret és a titánium tokozás masszívvá és mégis sportossá teszi az órát, köszönhetően például a fekete karbonizált számlapnak, vagy a vastag kaucsukszíjnak. A zafír üveggel felszerelt, flyback stopper funkciós modellt az IWC saját fejlesztésű, 89360 típusjelű automata szerkezete működteti, melynek járástartaléka 68 óra. Az előző modellekhez képest itt is megtekinthető a szerkezet a tok hátlapján.


Az IWC Portuguese Yacht Club Chronograph Volvo Ocean Race listaára egyelőre nem ismert, de valószínűsíthetően 10 ezer euró körüli áron lesz megvásárolható.