Trendmagazin

Jön a Versace ékszerkollekciója

Jövő hónapban mutatják be a 16 ékszert

2012.06.29 | Nagy Anna

Donatella Versace nagy lelkesedéssel készül az olasz luxusmárka új kollekciójára, de a legfrissebb hírek szerint a hölgyek a már megszokott ruhák, cipők és táskák mellett ezúttal ékszereknek is örülhetnek.

Július elsején mutatják be hivatalosan azt a 16 ékszert, ami a Versace tervezésében jelenik majd meg. Az Atelier Jewellery kollekcióról a Paris Haute Couture Fashion Week első napján rántják le a leplet. Az előzetes információk és az egyetlen hivatalos fotó szerint a gyűrűk aranyból készülnek (fehér, sárga és vörös), és mindegyiken valamilyen formában ott lesz a Versace jól ismert logója, vagy a híres motívuma. A gyémántokkal, smaragdokkal, zafírokkal vagy ametisztekkel díszített ékszereket csak előzetes egyeztetés után lehet majd megvásárolni a kijelölt üzletekben.


Donatella a sajtónak elmondta, hogy örömmel tölti el, hogy a Versace nem csupán a ruhákban, de innentől kezdve az ékszerekben is meg tudják valósítani ugyanazt a kiváló minőséget, amiért a vásárlóik hosszú évek óta lojálisak az olasz brandhez.