Trendmagazin

Józsi bácsi Cukormadárkái

A Sugarbird 2011-es tavasz-nyári bemutatója

2011.04.30 | Szabó Adrienn, Major Imola

Budapest szívében, a Mix Clubban került sor az idei Sugarbird bemutatóra. Magazinunk is a vendégek közt szerepelt és az első sorból figyelte, ahogyan a legújabb kollekció darabjait felvonultatták a kifutón.

Fotók: sugarbird.hu

Este nyolc körül járunk, az Eiffel tér megtelik élettel, öltönyös úriemberek nyitnak ajtót a Mix Clubnál. Bent már tömeg van, a pultoknál sármos úriemberek és dekoratív hölgyek szürcsölgetik a legminőségibb italokat. Körben a boxokban magyar celebjeink ücsörögnek, akik a hangulatvilágításban több fényt kapnak pár kamerának köszönhetően. Készülnek az interjúk ezerrel, közben a híres cukormadárkáink el-elrepülnek a tömegben, ezzel is fokozva a hangulatot. Megérkezett Kiszel Tünde is a rendezvényre.A hazai celebvilág legsikeresebb hölgyét külön is köszöntötték az első sorban. Míg Ő és Karcsija összebújva pózolt a fotósoknak fél órában szünet nélkül; addig Szabó Zsófit mindenről kifaggatták a pletykaéhes riporterek, hátha az édesen csicsergő ValóVilág lakó kikottyant valami bibis infot.


A plafonról lógó dekoráció szórta a pink fényt, a plazmafalon és körbe mindenhol az öt covergirl kampányfotóit vetítették, valamint a Vöslauerrel készült reklámfotókat. Hosszas várakozás és welcome drink elfogyasztása után, hivatalosan is megnyitották az eseményt. Villogtak a vakuk, ahogy Tóth Gabi a színpadra berobbant és egy ütős számmal bevezette az első kollekciót, mely Dukai Regina nevéhez fűződött. Mini extravagáns ruháját és külsejét felváltotta Regi színes, vidám stílusa. Üde sárga maxiruhája és bájos mosolya meghozta a tavaszt kifutónkra. Horváth Éva egy kicsit dögösebb vonalat képviselt. Ladinek Judit színésznő indította a kollekció bemutatását. A modellek pár púderesebb, finom pasztelles ruhával varázsolták el a közönséget, majd néhány hatalmas virágokkal díszített rendkívül nőies darab következett a sorban. Zimány Linda kollekciója a sportos de csajos stílusban varázsolt. Sztármodellje, Fésűs Nelly, pezsgőszínű miniruhával indított, majd a bemutatták a sportmez hangulatát keltő irtó dögös kollekciót. A ruhák megálmodója, Linda pedig testhezálló, latex szerű ruhájában lejtett végig a kifutón. Shodeinde Dorka, aranytorkú énekesnő táncra invitálta a népet. Színes csíkos szoknyája és staros felsője, Debreczeni Zita kollekcióját szólította a színpadra. A nőies vonalat követő Zita, letisztult ruháival örvendeztette a vendégeket, majd utolsóként széles mosollyal ő is végigvonul mini ruhájában a kifutón.


Majd érkeztek a színpadra az igazi dívák, méltó finálét nyitva Bódi Sylvi kollekciójában. Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit előadása felpörgette a közönséget és a megszokott sikereket zsebre téve bevezette Sylvi kellemes, nőies, bézses árnyalatú szatén ruháit. Ezek után a már megszokott mesekollekció következett, melynek újdonsült sztárja a Kockásfülű nyuszi, hódított. Mindenki feszült figyelemmel várta a kollekció darabjait, amikor Dopmen jelent meg a színpadon és szürke alapon nyuszis pólójában, vidáman pózolt a fotósoknak. A sort követte az X-faktor Domonkos Fannija és Mimi, majd a Való Világ exlakói Gigi, Zsófi és Zsuzsi. Mind egytől egyig nyusziban. Na de a cukormadarak nem mesében élnek, igazi nők. A bemutatót viszont egy mese kísérte végig, melyet Józsi bácsi álmodott meg, nos miért is maradt volna ki a Showból, a magyar Hugh Hefner? Vagy őszintén fogalmam sincs kit próbált megszemélyesíteni Józsi bácsi. A lényeg, hogy mókás táncot lejtve szédelgett a színpadon a csinosabbnál csinosabb hölgyek közt. Na itt vége volt a mesének....


Következett a végső finálé, amelyben felvonultatták az összes kollekciót, érkeztek a fő cukormadárkák és előkerült végül a tervező is. Tapsvihar, ováció és egy hatalmas torta. Bódi Sylvi szülinapját ünnepelve megkezdődött az esemény afterpartyja. Az est sztárjai pedig szépséges ruháikban elvegyültek a vendégek között és üde színes ruháikhoz illő színes koktéljaikkal kezükben újságírók hadának válaszoltak minden kérdésre. Itt a vége, fuss el véle!