Trendmagazin

Karácsonyi dekoráció a luxus jegyében

A Versace Home különleges karácsonyi kollekciója

2010.12.13 | Szabó Adrienn

A Versace Home hivatalosan is bemutatta a 2010-es karácsonyi kollekcióját. Az elegáns asztal és lakásdekorációk megtekinthetőek az alábbi képeken, itt, a Trendmagazinon is.


A domináns színek a fehér és az arany, melyek az alapszíneket képezik, ez a hópelyhes minta egészül ki, a rubin piros bogyókkal. A család részét képezik a kínálók, tányérok és poharak, melyek tovább fokozzák az ünnepi vacsora eleganciáját és fényét. Ha nem volna mégsem elég fény, egy pár mécsestartó sokkal meghittebbé, adott esetben romantikusabbá teheti az év egyik legszebb estéjét.


A Versace szépségeivel nem egy éjszakára szól a kaland, a bögrék tökéletes célt szolgálnak egy ízlelőbimbókat borzoló forralt bor elfogyasztására, minden időben. A jó meleg pléd alá bebújva elhallgathatjuk az idősebbek kedves történeteit. A fényárban úszó karácsonyfán a luxus egy-egy gömbdísz formájában jelenik meg, melyek finom arany zsinegen lenghetnek a szép, zöld fenyőkön.


Az éj csendjét pedig megtörhetjük pár porcelán csengővel, melyek kedves kis csilingelésükkel becsempészik otthonunkba a Versace Home téli csodaországának hangulatát.