Trendmagazin

Karbonnal hódít az új Hublot Ferrari modell

Csupán 50 példányban jelenik meg

2012.06.22 | Váradi Zoltán

Ricardo Guadalupe az Hublot és Edwin Fenech, a Ferrari vezérigazgatója nagy örömmel rántották le a leplet közös termékükről, egy limitált Big Bang Ferrari modellről, amit a kínai piacra szánnak.


A korábban már bemutatott Ferrari modell (mely a Big Bang és a King Power összemaszkírozásából jött létre) új változatáról van szó, ami elsőként kapott az Hublot aranyórái között teljesen karbonból készült rámát. Az óra 45.5mm-es méretével ugyan elmarad a King Powertől, de az átalakított tok és a megnyújtott segédgombok miatt összhatásában bőven eléri az előbb említett “nagy testvérét”.


Az új Big Bang Ferrari China az Hublot által kifejlesztett és szabadalmi védelem alatt álló Magic Gold nevezetű 18 karátos tokot kapott, ami karcálló aranyat jelent. Az időmérőt a svájci márka saját szerkezete, az Unico működteti, ami 72 órás járástartalékot biztosít, vízállósága 100 méter.


A mindösszesen 50 példányban gyártott modell ára nem ismert, de minden bizonnyal az árcédula forintosítva túl fogja lépni a tízmilliót.