Trendmagazin

Kempingezzünk Bufalinoval

Nem mindennapi járgány...

2011.04.25 | Major Imola

Megdöbbentő háromkerekűre bukkantunk a minap. A mindenki által jól ismert Piaggio high- tech hasonmását akarják piacra dobni. Cornelius Comanns - a kis Bufalino névre keresztelt mini furgon atyja- olyat alkotott, ami messze túlszárnyalta a józanság határait.


Pici, dizájnos és extrákkal felszerelt… Vázában és motorjában hasonlít elődjére, de belső kialakításában több mint egy standard háromkerekű. Ágy, főzőfülke, mosdó, étkező, hűtőszekrény, víztartály…Mind egytől egyig megtalálható benne. Gondosan megtervezett, tele praktikus térkihasználással. Beépített rakodótere ad helyet minden kacatunknak, amire csak szükségünk lehet. Külön ágyneműtartó biztosítja az alvós cuccok tárolását. Ágyunkat pedig a vezetőülés átalakításával érhetjük el. Az ülés egy másik állásban mini étkezőt varázsol körénk. A hátsó ajtók egyrészt ablakként, másrészt kinyitva, ruhaszárításban segédkezik nekünk. Sajnos mosógép már nem fért el a projektbe, ezért kénytelenek vagyunk a természetes mosómaci stílust választani. A kicsi főzőpulton gondtalanul készíthetünk vacsit, majd utána lehetőségünk nyílik mosogatni is.


Rohanó világunk munkatempójára való tekintettel egy kisebb iroda kialakítására is sor került. Így nincs más dolgunk, mint magunkkal vinni egy laptopot és mobil netet és kirándulásunk közben akár sürgős teendőinket is elintézhetjük. Méreteiből adódóan könnyen lehet vele parkolni, nem eszik sokat és egyszerű vele a közlekedés. Persze nem egy Mustang, de nem is erre született. Az ő erőssége nem a lóerő, hanem a komfortosság és a mobilitás. A legalkalmasabb gazda a magányos farkas típus, akik szeretnek egymagukban spontán kempingezéseket tartani a világ bármely részén. Számukra egy szerethető mini járgány, menő megjelenéssel. Persze nem törvényszerű a soloban közlekedés, sőt biztosan nem mindennapi látvány lehet egy Bufalino konvoj és egy csoportos kempingezés.