Trendmagazin

Képzeletet túlszárnyaló nyaraló

A Villa Beyond a természet és a luxus tökéletes kombinációjaként született meg

2013.08.09 | Kocsis Katica

A thaiföldi Phuket szigetén az emberek a falvakban még mindig vadászatból és halászatból élnek, éppen ezért a tájat teljes pompájában őrizték meg. E buja természetben időnként olyan luxusnyaralók tárulnak a szemünk elé, amikre csak álmunkba merünk gondolni. Egy zöld dombon fészkel a Villa Beyond is, körülölelve az ősi tájjal és az Andamán-tengerre nyíló lenyűgöző kilátással.


A Villa Beyond a természet és a luxus tökéletes kombinációjaként született meg: a teraszról és a feszített víztükrű medencéből kiélvezhetjük a naplemente és a táj minden pompáját, de ha ehhez nincs kedvünk, akkor a legmagasabb minőségben kivitelezett és különböző luxuscikkekkel felszerelt belső térben is kipihenhetjük a hétköznapok fárasztó perceit. A ház négy szintjén a tágas terekben az elegancia és a kifinomultság érvényesül, a kortárs részleteket erőteljes szimmetria teszi vonzóvá.


A nappaliba lépve nemcsak a tér nagysága, hanem a berendezés könnyed áramlása is lenyűgözően hat. Itt aztán tényleg bárhová nézünk, mindenhol találunk egy izgalmas tárgyat vagy részletet, legyen szó akár a farönkből készült dohányzóasztalról vagy az ízlésesen bevilágított kőfalról. A nyitott terű társalgó tökéletes környezetet biztosít a beszélgetésre, kikapcsolódásra, miközben a félköríves üveges falat eltolva bármikor csobbanhatunk is a medencében. Ebben a térben található a konyha és az étkező is, ahol a legmodernebb eszközök és készülékek állnak a rendelkezésünkre, ha megéheztünk. Persze nem muszáj nekünk elkészíteni a különböző fogásokat, hiszen a Villa Beyondnak saját séfje is van, aki örömmel készít számunkra ínyencségeket. Az így elkészült fogásokat a direkt erre a célra kialakított kültéri étkezőben is elfogyaszthatjuk.


Felfelé haladva a következő három szinten találhatóak a hálószobák, amikben egyszerre 14 fő számára van elegendő hely. A legnagyobb lakosztály kortárs tere pazar kényelemben részesíti az itt megszálló vendégeket. Saját erkélyéről egyenes kilátás nyílik az óceánra. A többi háló megjelenésében egészen hasonló: a fehér falak hatalmas ablakokkal áttörtek, így már a nap első sugarai is bejutnak a szobákba. A terekbe jól kombinálják a különböző anyagokat: a világos színű fákat, a sötét bőröket és a fehér szöveteket. A hetedik hálószobából egy hatalmas terasz is nyílik, ami kiválóan alkalmas különböző rendezvények, születésnapok, esküvők lebonyolítására. Egy saját masszázsszoba is gondoskodik a vendégek kényelméről. Ha ebben a nem mindennapi villában töltenénk a nyaralásunkat, akkor bizony nem árt már most le kezdeni spórolni rá, hiszen éjszakánként 6-800.000 forintot is elkérnek egy szobáért.