Trendmagazin

Készül az ünnepekre a Sony

Egyedi külsőt kapnak egyes Vaio modellek

2010.11.16 | Munkatársunktól

Közelednek az ünnepek, ilyenkor minden gyártó megpróbálja még inkább magára illetve termékeire irányítani a vásárlók figyelmét. Ezt teszi a Sony is, hiszen a Karácsonyra való tekintettel a Vaio modellcsaládját egyedi színezésekkel és borításokkal látja el.

A Vaio Holiday 2010 Signature Collection laptopjai biztos hogy elhozzák minden vásárlónak az ünnepi hangulatot, ám a külső ráncfelvarráson kívül semmi egyéb módosításon nem esnek át a gépek.

4700 dollárért vihető a Sony Vaio Glossy Premium Carbon Z

A Sony dizájnerei kezelésbe vették a Sangria Red Y, a Vaio EA, Vaio P mini, illetve a Vaio Z modellcsaládot is. A gyártó a tehetős vásárlóknak a Z szérián belül - mely a Sony felső kategóriája – kifejezetten a Vaio Glossy Premium Carbon nevezetű laptopot ajánlja, mely nem csak extravagáns külső megjelenésével, de belső tulajdonságaival is a csúcsot képviseli. A mintegy 4700 dolláros mobil számítógép Intel Core i7-640M processzorral, full HD-s, 1920x1080 felbontású kijelzővel, valamint 512GB SSD háttértárral áll csatasorba a karácsonyi rohamra.

Sony Vaio Arabesque Gold EA - Slágertermék lehet belőle

Minden bizonnyal a Vaio EA sorozat Arabesque Gold modellje lehet az ajándékozási szezon egyik fő slágerterméke. A 970 dolláros laptop a gyártó szerint is egy igazi “fashion laptop”, mely az arany textúrás kinézetével mindenképpen az egyik leglátványosabb darabja a modellcsaládnak.

A teljes Signature kollekció megtekinthető ezen a weboldalon.