Trendmagazin

Kiadó a popénekesnő egykori háza

Több mint 6 millió forint havonta

2012.02.07 | Nagy Anna

Christina Aguliera egykori házát most 29 ezer dolláros áron lehet kibérelni. A Grammy-díjas énekesnő még 2003-ban vásárolta meg a kétszintes épületet 5 millió dolláros áron. A popsztár vagy akkor fizetett túl sokat, vagy most kapott túl keveset, hiszen a 2008-as 8 milliós ár sikertelensége után tavaly szeptemberben 4,7 millióért sikerült eladnia az ingatlant, ami meglepő lehet, mivel Kalifornia ezen részén, a Sunset Stripen az utóbbi öt évben jelentősen nőttek az ingatlanárak.


Az 1960-as években épült házat Carsten Fischer, a Tokióban található Shiseido kozmetikai vállalat vezetője vette meg, aki a vásárlás előtt az általa felkért szakértőkkel végignézette a villát, majd a több mint ötvenezer dolláros javítani való hibákat beszámíttatta az árba.


A villa azonban most is a piacon van, új tulajdonosa ugyanis nem lakik benne, így inkább kiadná. A 29 ezer dolláros (6,3 millió forintos) havidíjért a bérlő egy 600 négyzetméteres otthont kap, ahol különösen ügyeltek a nagy terekre, sok a faanyag a berendezésben, az épület kapott egy speciális 18 személyes moziszobát is, valamint az épület hátsó részén egy hatalmas terasz került kialakításra, ahol egy medencéből Kalifornia lenyűgöző látképét is gyönyörködni lehet.