Trendmagazin

Kiosztották az MTV MA szobrait

Az Éhezők viadala négy kategóriában győzött, Jennifer Aniston a Legjobb Szemétláda

2012.06.04 | Trendmagazin

Humor, glamour és a legnagyobb sztárok: erről szólt az MTV Movie Awards gálája, amit éjjel fél négytől az MTV Hungary is élőben közvetített a kaliforniai Gibson Amphitheatre-ből. Hollywood legviccesebb filmes díjátadóján idén a jó hangulatról Russell Brand komikus és díjátadó társai, többek között Charlie Sheen, Charlize Theron, Mark Wahlberg és az Alkonyat sztárja, Kristen Stewart gondoskodott. Az Év filmjének járó Arany Popcorn szoborral az Alkonyat - Hajnalhasadás első részét díjazták.


A legjobb filmek mellett idén is a humor tarolt az MTV Movie Awards díjátadó gálán. Russell Brand komikus, aki a show házigazdája volt, könnyedén gondoskodott a felhőtlen jókedvről, mellette 2011 talán legnagyobb botrányhőse, Charlie Sheen sem maradt el, mikor poénok kiosztásáról volt szó.


Az Arany Popcorn szobrocskákat idén is az MTV kedvencei kapták: az Év filmje elismerést az Alkonyat - Hajnalhasadás első része nyerte el, a Legjobb női alakításért Jennifer Lawrence-t a Legjobb férfi alakításért pedig Josh Hutchersont díjazták az év egyik legfontosabb filmes díjátadóján. A Legjobb vígjáték-alakítás díját idén a Koszorúslányok sztárja, Melissa McCartney vihette haza, a Legjobb szemétláda pedig a „Förtelmes főnök” Jennifer Aniston lett.


Az idei gálába az MTV minden korábbinál jobban bevonta a rajongókat, így az online közösségi felületeken való szavazással élőben dönthettek a nézők a Legjobb hős kategória győzteséről, amit végül a búcsúzó Harry Potter nyert el. A Generációs Díj elnevezésű elismerésben, amellyel minden évben azt a színészt díjazzák, aki tetteivel inspirálja, szerepeivel pedig lenyűgözi az MTV célcsoportjának tagjait, idén Johnny Depp részesült, aki gitárral a kezében csatlakozott a The Black Keys zenekarhoz és egy felejthetetlen előadás során a csapat két számának eljátszásában is közreműködött.


A jó hangulat mellett a nézők mindenkinél hamarabb láthattak egy exkluzív részletet a nyár egyik legjobban várt filmjéből, A sötét lovag - Felemelkedésből, amely Christopher Nolan hiperrealisztikus Batman-trilógiájának befejező része.


Az MTV Movie Awards 2012-es győztesei:

Az év filmje
Alkonyat- Hajnalhasadás 1. rész

Legjobb női alakítás
Jennifer Lawrence – Az éhezők viadala

Legjobb férfi alakítás
Josh Hutcherson – Az éhezők viadala

Legjobb színészi áttörés
Shailene Woodley – Utódok

Legjobb vígjáték-alakítás
Melissa McCarthy – Koszorúslányok

Legjobb átalakulás a képernyőn
Elizabeth Banks – Az éhezők viadala

Legjobb csók
Robert Pattinson & Kristen Stewart – Alkonyat- Hajnalhasadás 1. rész

Legjobb harc
Jennifer Lawrence & Josh Hutcherson vs. Alexander Ludwig – Az éhezők viadala

Legjobb szereplőgárda
Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2

Legjobb hős
Harry Potter

Legjobb szemétláda
Jennifer Aniston – Förtelmes főnökök

„Legzsigeribb” alakítás
Koszorúslányok – Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey és Ellie Kemper

Legjobb zene
Party Rock Anthem - LMFAO - 21 Jump Street - A kopasz osztag

Az MTV Movie Awards 2012 első ismétlése szinkronosan június 5-én 18.30-kor kerül képernyőre a magyar MTV műsorán.