Trendmagazin

Elválnak KStew szülei

A botrány utáni következményekkel foglalkozik folyamatosan frissülő cikkünk

2012.08.03 | Nagy Anna/TM/KStew Hungary

Miután nyilvánosságra került Kristen Stewart és a kétgyermekes családapa, Rupert Sanders félrelépése, a 22 éves színésznő alól kezd kicsúszni a talaj. Robert Pattinson, akivel közel négy éve alkotnak egy párt, minden bizonnyal képtelen megbocsátani neki, a Twilight-rajongók világszerte tombolnak, az események hatására Kristent választotta meg egy népszerű napilap a világ leggyűlöltebb sztárjának és ez még nem minden. Úgy tűnik rossz magánéleti döntése a karrierjét is komolyan veszélyezteti. Cikkünket folyamatosan frissítjük.

Friss: Válnak Kristen szülei!

/ 2012.09.01.

Jules Stewart és Kristen

Jon és Jules Stewart beadták a válópert! Kristen szülei már 27 éve élnek boldog házasságban, ám a valóságban 2010 óta tervezik a különválást. A családhoz közeli barátok szerint Kristent nem érte meglepetésként a hír, bár kétségtelenül a jelenlegi helyzetét csak tovább nehezíti, hogy végleg megszűnik számára az a biztos családi fészek, ami karrierje során mindig védelmet nyújtott számára.

Csúszik a Cali, de Kristenre számít a rendező

/ 2012.08.28.

Nick Cassevetes a kiszivárgott hírekkel ellentétben mégsem döntött úgy, hogy Kristen helyett mást választ a Cali főszerepére. A rendező a sajtó kérdésére elmondta, hogy egyelőre minden munkálatot leállítottak, ugyanis Kristen jelenleg nem képes elvállalni egy forgatást. A film tehát méreteset csúszik, már csak az a kérdés, hogy a befektetők mit szólnak ehhez...

Katasztrófa! Kristent kiírták a Hófehér és a Vadász következő részéből is!

/ 2012.08.15.


Egyenesen Los Angelesből kaptuk a hírt, miszerint a Universalnál nem számítanak Kristenre a Hófehér és a Vadász következő részében! Forrásunk megerősítette a pletykát, várhatóan a kiadó is közleménnyel fogja tudatni a változtatásokat. Eddig mindössze annyi hivatalos információ került napvilágra, hogy semmi sincs eldöntve, bármi megtörténhet. A Universal egyébként már felkérte David Koeppet, hogy kezdjen neki az új rész forgatókönyvének, ugyanis minél hamarabb el akarják készíteni a nagy sikerű film folytatását. Ez valóságos katasztrófa Kristennek, aki már a forgatások alatt is nagyon megkedvelte Hófehér karakterét és a filmet népszerűsítő turnékon is csillogó szemekkel nyilatkozta, hogy nagyon szívesen belebújna ismét ebbe a szerepbe. További érdekesség, hogy információink szerint Rupert Sanders marad a következő film rendezője.

Kristen mégsem kap szerepet a Caliban

/ 2012.08.09.

Nagy reményekkel indultak neki néhány hónapja a Cali című akciófilmnek a Voltage Productions-nél, most azonban úgy tűnik alapvetően át kell szervezniük az előkészületeket, ugyanis a készülő filmnél dolgozó egyik munkatársuk megerősítette, hogy Kristen Stewart nem kap szerepet a filmben. A hivatalos bejelentésre még néhány napot várni kell, ám a készítők már Amber Heard színésznőt környékezik, hogy játssza el Mya szerepét. Ez valódi csapás Kristennek, hiszen ez lett volna az első film, ahol a főszerep mellett producerként (akár saját tőkéjének befektetésével is) járult volna hozzá a produkcióhoz. Hogy ezek után egyáltalán lesz-e Kristennek bármi köze a Calihoz, azt egyelőre mi sem tudtuk meg.

Kitiltották Kristent a Cosmopolis premierjéről!

/ 2012.08.03.

Az eredeti tervek szerint Kristen is megjelent volna Robert Pattinson új filmjének New York-i bemutatóján, ám a botrány kirobbanása után a Cosmopolis stábja szabályosan kitiltotta Kristent az egész rendezvényről! Vagyis ha meg kívánna jelenni az eseményen, már a biztonsági kapukon sem jutna át a világhírű színésznő. Mindeközben Robert rajongói biztosították támogatásukról kedvencüket, ám néhányan ennél tovább is mentek: halálosan megfenyegették Kristent, amennyiben Rob vagy a film bemutatójának közelébe menne.