Trendmagazin

KStew a legjobban kereső színésznő

Nyilvános a Forbes új összeállítása

2012.06.20 | Nagy Anna

Megjelent a Forbes magazin új felmérése, ami az idei év legjobban kereső színésznőinek rangsorát állította fel. Kristen Stewart idén először lett a lista első helyezettje, aki olyan neveket hagyott le, mint Jennifer Aniston, vagy éppen Angelina Jolie.

A 22 éves színésznő - akit folyamatosan támadások érnek színészi képességei miatt - legfőképpen a Twilight-nak köszönheti kimagasló eredményét, hiszen az összeállítás szerkesztői szerint Kristen a szériát lezáró két Breaking Dawn részért összességében 25 milliót kapott (mivel a vámpírfilmek befejezését két filmre osztották, így a bevétel is duplázódott), amihez a Hófehér és a Vadász, valamint az Úton gázsiját is hozzáadva a végösszeg 34.5 millió dollárra rúg. Szakértők szerint idén a Twilight őrület végleg lefut, így az igazi kérdés az lesz, hogy Kristen ezek után képes lesz-e hasonló bevételeket produkáló projektekben részt venni.


A második helyezett idén Cameron Diaz lett, aki a Várandósok - Az a bizonyos kilenc hónap és a Rossz tanár című vígjátékokkal majdnem elérte Kristent, hiszen 34 milliót keresett. A harmadik helyen idén Sandra Bullock végzett 25 millióval.

A tíz legjobban kereső színésznő 2012-ben:

1. Kristen Stewart, 34.5 millió dollár
2. Cameron Diaz, 34 millió dollár
3. Sandra Bullock, 25 millió dollár
4. Angelina Jolie, 20 millió dollár
5. Charlize Theron, 18 millió dollár
6. Julia Roberts, 16 millió dollár
7. Sarah Jessica Parker, 15 millió dollár
8. Meryl Streep, 12 millió dollár
9. Kristen Wiig, 12 millió dollár
10. Jennifer Aniston, 11 millió dollár