Trendmagazin

5 év, 5 esemény, 5 különleges ruha

kstew5

2012.04.07 | Szabó Adrienn

Kristen Stewart megjelenését igen erős kritikák szokták érni, lezser, könnyed, laza hétköznapi viseletei miatt. Szerintem viszont ő csinálja jól, mert így nyílik lehetősége arra, hogy igazán nagyot mutathasson a sztárvilág nagyobb eseményein és ne kerüljön címlapra, hogy lekapták smink nélkül. Egyébként is mi értelme állandóan kiöltözni, kérdezem én?! Születésnapja alkalmából egy rövid összeállítást olvashattok a legemlékezetesebb ruháiról.

Menjünk szépen 2012-től visszafelé!


Ugyan még csak 4 hónap sem telt el az évből, de Kristen már alakított. A Nickelodeon Kid’s Choice Awards díjátadó gáláján jelent meg az idei trendeknek megfelelően egy élénk, kék színű Stella Mc Cartney ruhában. Az áttetszőnek ható csipkés mintájú ruha tökéletesen állt hófehér bőrén, haja laza lófarokba volt kötve; ez egy friss, üde, nyárias, könnyed, mégis elegáns megjelenést kölcsönzött neki. A legtöbb nő nem olyan önkínzó, mint én, és alig várja, hogy megszabaduljon a magassarkútól, így gyakran hordunk magunknál váltócipőt. Kristen is éppen így gondoskodott kényelméről, ami természetesen egy hagyományos formájú Converse cipőben valósult meg. A fotózkodás után elég gyorsan lekerültek a Barbara Bui bőr lábbelik, így a színpadra már kényelmesen libbent fel kedvencünk.


Tavaly a 2011-es Glamour Woman Of The Year brit gáláján volt talán a legcsinosabb, mégis végtelenül egyszerű. Azt hiszem mindenkinek feltűnt már, hogy tökéletes, formás vékony lábai vannak a színésznőnek, ami lehetővé teszi számára azt, hogy ilyen extramini darabokban jelenjen meg egy-egy eseményen. A Balmain printes, húzott, csőruhájában tökéletesen mutatott Stew. Mindehhez egy Giuseppe Minosa nyitott orrú cipőt viselt, miután levetette Muuba Minosa kiskabátját mindenki elámult a koktélruha és a Pandora ékszerek láttán.


A Spike TV Scream Award átadóján egy extrém szabású GUiSHEM szatén ruhában láthattuk, egyébként az aszimmetrikus vállú fekete-fehér modell igen szexis darabnak mondható. A hátán a hatalmas kivágás és a két szín, alakot kiemelő váltakozása is tovább fokozza a ruha érdekességét.


A 2009-es MTV Movie Awards-on egy piros-fekete Yigal Azrouël ruhát viselt, természetesen a kényelem jegyében Converse tornacipővel. Óriási vállalkozás ebben a párosításban megjelenni, de felhívnám a figyelmet arra a tényre, hogy a sztárok körében ez ritka húzásnak számít, ettől olyan különleges Kristen. Védőbeszédem azzal folytatnám, hogy a ruha anyagát tekintve nem zárja ki az ilyen jellegű lábbelit sem. A modell elegáns jellegéből ezzel nem vett el, sőt az azt karcsúsító övvel tovább hangsúlyozta a fiatal művésznő hibátlan vonalait. A védencem ártatlan, sőt a kényelem oltárán igen nagy áldozatot mutatott be, ezzel a divatnak egy cseppet sem ártva! Zárójelben megjegyezném, ezen a rendezvényen emlékezetes pillanatoknak lehettünk szemtanúi, nem csak a filmvásznon, hanem a valós életben is igen nagyot alakított Kristen.


Dobjuk hátra a hajunkat egy laza mozdulattal, vegyünk fel egy Derek Lam Resort printes rucit, ugorjunk bele egy csodaszép Sergio Rossi cipőbe és irány a VMA! Felesleges szöszölések nélkül is nézhetünk ki jól, ezt hibátlan példaként statuálja Kristen Stewart.


5 évet, 5 felejthetetlen ruhát és 5 eseményt ígértem, de hát Születésnapot ünneplünk, megengedhetünk egy bónusz ruhát a gardróbban, főleg ha ezekről van szó! A 2007-es TIFFen Kristen tetőtől talpig Chanelben volt, a szatén táskától a cipőn át az izgalmas szürke ruháig minden Chanel volt rajta. Ekkor még szőke hajjal láthattuk, mely egy laza kontyban feltűzve is ugyan olyan jól áll neki, mint kiengedve.

Ezzel zárnám is a kis rövid összeállításunkat. Isten éltesse sokáig a Vörös-szőnyegek divatúttörőjét: Kristen Stewartot!