Trendmagazin

Kubai szivar a tízmilliós Hublot mellé

A svájci luxusórák üstököse ezúttal a Fuente családdal fogott össze

2012.11.14 | Váradi Zoltán

Jean-Claude Biver még az idei év elején jelentette be, hogy az irányítása alatt álló svájci óragyártó nem mindennapi modellekkel fogja erősíteni pozícióját. Azóta megjelent jónéhány Hublot kreáció, de az igazi meglepetésről most rántották le a leplet.


Az Hublot ugyanis exkluzív megállapodást kötött a híres Fuente családdal, akik a világ egyik legismertebb és legritkább szivarjának sikerével, az Opus X-szel tették le névjegyüket az üzleti világ elitklubjában. Ennek a diadalmenetnek a 100. évfordulóját ünnepli most a Fuente család az Hublot-val közösen, a most bejelentett limitált óra segítségével.


Az Hublot King Power Arturo Fuente kétféle verzióban lesz elérhető: 100 darab vörösarany és 200 darab kerámia készül belőlük. Az órák a jól ismert 48mm-es King Power tokot kapták meg, mely némi átalakítás után remekül tükrözi a szivarbizniszben utazó családi vállalkozás füstös hangulatát. A csokoládébarna számlap (melyen a szivarmárka logója is helyet kapott), a hátlapra gravírozott ikonikus fotó, valamint az Hublot-tól nem megszokott fekete kaucsukra varrt barna krokodilbőr szíj együttesen rendkívül különlegessé teszik a King Power Arturo Fuente modelleket.


Az órák nem meglepő módon a szokásostól eltérően, a high-tech fekete doboz helyett ezúttal fából készült, fekete karbonnal díszített csomagolást kaptak, a díszdobozban pedig szivarok is várják az órák boldog tulajdonosait. Az Hublot King Power Arturo Fuente modellek árai egyelőre nem publikusak, de minden bizonnyal a kerámia hat-hétmillió, a vörösarany pedig tíz-tizenkétmillió forintot megközelítő áron kerül forgalomba.